Anne olunca hergün ayrı güzel Anneler Günü'nü oğlu Atlas ve karnındaki ikiz bebekleriyle karşılamaya hazırlanan Gülben Ergen HT Magazin'e konuştu.
Oğlu Atlas’ın ardından ikiz bebek bekleyen Gülben Ergen, anneliğin yaşamın kadınlara sunduğu en büyük mucize olduğunu söyleyip, ekledi: "Anne olunca yılın 365 günü ayrı güzel"
İKİZ bebek bekleyen Gülben Ergen, ‘Anneler Günü’ heyecanını bir güne sıkıştırmak istemediğini söylüyor. İki yaşındaki oğlu Atlas’ın doğumuyla çok şey öğrendiğini ve yaşadığını, adeta yeni bir hayata başladığını belirten Ergen, şöyle konuştu: “Annelik anlatmaya kelimelerin hafif ve yetersiz kaldığı, sadece ‘kutsal’ kelimesiyle belki bir nebze ifade edilebilen, yaşamın kadınlara sunduğu en büyük mucize. Anne olunca 365 günün hepsi ayrı güzel.”
İKİZ HAMİLELİK ÇOK FARKLI BİR DUYGU
İKİZLER için evde tatlı bir hazırlık başladığını söyleyen Gülben Ergen, “Hamileliğin altıncı ayı yaklaştıkça doktorumun da uyarılarıyla bu aylarda daha az hareketliyim” dedi. Ergen şöyle devam etti: “İkiz hamilelik, tek çocuğa hamilelikten çok farklıymış. Bunu yaşadıkça, deneyimledikçe öğrendim. Hem şaşkınım, hem değilim. Sadece dua ediyorum. Doğuma doğru yaklaştıkça kendimi Allah’a daha da yaklaşmış hissediyorum.”
Gülben Ergen, ikinci kez hamile. O, şimdi bir değil iki erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Atlas’ı 2007’de dünyaya getiren Gülben Ergen, ikiz bebekleriyle huzurlu vemutlu günler geçirdiğini söylüyor. Anneler Günü
heyecanını bir güne sıkıştırmak istemediğini belirten sanatçı, “Anne olunca yılın 365 günü de ayrı güzel” diyor. Yoga yaptığını, sağlıklı beslendiğini anlatan Gülben Ergen, ikizler için henüz bir isim düşünmediklerini ve zamana bıraktıklarını belirtiyor.
-Bir oğlunuz var ve şimdi de ikizlere hamilesiniz. Annelik sizce nasıl bir duygu?
Annelik kelimelerin içeriğinde hafif ve yetersiz kaldığı, sadece ‘kutsal’ kelimesiyle belki bir nebze ifade edilebilen, yaşamın kadınlara sunduğu en büyükmucize bence.
-İkiz annesi olmak, ilk kez anne olmaktan daha mı heyecanlı geliyor size?
2007 yılında anne oldum. O kadar çok şey öğrendimve yaşadımki neredeyse noğlumun dünyaya gelişiyle ben de yeni bir hayata başladım. Yıl 2009, tekrar hamileyim. Hem şaşkınım, hem değilim.
Sadece dua ediyorum. Geçen her gün, doğuma yaklaştıkça kendimi Allah’a daha da yaklaşmış hissediyorum.
-Karnınızda tek değil iki minik kalp atıyor. Bu nasıl bir his? Anneler Günü’nde bize biraz anlatır mısınız?
Anneler Günü’nü yaşamak elbette çok anlamlı. Anne olunca yılın 365 günü de ayrı güzel geçiyor. Çok heyecanlıyım.
-Evde değişiklik başladı mı? İkizlere hamilelik daha mı zor?
Evimizde tatlı hazırlıklar başladı ama ben 6’ıncı aya doğru yaklaştıkça doktorumun da uyarılarıyla bu aralar daha özenli ve daha az haraketliyim. İkiz hamilelik, tek hamilelikten çok ama çok farklıymış, bunu yaşadıkça ve okudukça, özellikle de deneyimleyince öğrendim.
-İkizlere isim düşündünüz mü?
İsim için acelemiz yok, tadını çıkarta çıkarta içimize en sinen ismi buluruz, sağlıkla dünyamıza gelsinler de....
-Yoga ve pilatese devam ediyor musunuz?
Yogayı asla ihmal etmedim ama pilates ve tempolu yürüyüş yapamıyorum.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks