melda arkadaşımızın rüyası : Havaalanında uçakları görüyorum,uçağın biri kalkarken alevler içinde kaldı,düşmeye başladı.Aman tanrım ne oluyor derken,başka bir uçak daha hareket halindeyken pist dışına çıktı alev aldı. Sonuçta uçakları hep alevler içinde görüyorum.
****** adalının Yorumu : Telaşa gerek yok. Bin Ladin yine eylem hazırlığında ve pilotları eğitmeye çalışıyor, eğitim uçuşlarında olur böyle vakalar.
Fantasiye bakinnnnnnnnn
Süpersiniz adali, mükemmel cali$ma, emeginize saglik te$ekkürler.
Pekiyi rüyami anlatayim: Kiz Karde$im cok makyajli oturmu$ (hic yapmaz aslinda) ve ben türkiyeye gittigim'de bana diyorki " Abla bak, bu sefer hayir demek yok, bu insan iyi bir aile'den, Dünyamiz icin Su Kaynaklari sektöründe cali$ma yapiyor ve seninle evlenmek istiyor. Hemen Kuaföre gidiyoruz, nikah dairesinde bulu$acaksiniz. Bende hazirim senin icin, elini cabuk tut"
Benim cevabim " tamam karde$im, hemen cikalim, bu sefer hayir demiyorum, dünyamiza insanlarimiza cali$malarda bulunuyormu$, muhakkak iyi insandir "
Hayirlara yorayim dedim uyandigim'da, pekiyi hocam siz ne diyorsunuz bu rüya'ya?

LinkBack URL
About LinkBacks

Fantasiye bakinnnnnnnnn
Süpersiniz adali, mükemmel cali$ma, emeginize saglik te$ekkürler.

harika olmuş 

Bookmarks