7 sinde neyse 70 inde de öle oluyor - mu?
Konu Fidem tarafından (20.03.08 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
TÜRKLÜK BEDENİZMİZ, İSLAM RUHUMUZDUR, RUHSUZ BENDEN ANCAK CESET OLUR !
genelleme yaparsak olacaz
yorumun için teşekkürler . . .
Aman Allah korusun bu sekilde asla olmayi istemem.Komikte olsa Bir omur gecinilecekse,saygi sevgi.sevginin olmadiginda saygida Olmaz heralde..ja arkadaslar ben saka mahiyetindede olsa,esine karsi salak gibi sozlerden hic hoslanmam.BUgun salak diyen $aka mahiyetindede olsa diger gun baska sozlerde sarf eder) ayni resimdeki gibi
)
Paylasim icin tsk.YAKISIKLI_SERSERI
SaygiLar
SİYAH BEYAZ arkadaşım haklısın du sana bi hikaye anlatim
bir karı koca varmış kadın kocasının ayağını yıkarken ayağını severek ulan herif ayağına tükürim demiş adamında hoşuna gitmiş, bi gün eliyle oynarken kocasının ulan herif eline tükürim demiş gülerek ve yine kocasının hoşuna gitmiş bi gün kavga ederken ağzına tükürim demiş kocası çok sinirlenmiş ve bağırmış kadın kocası bağırınca ne bağırıyonki sen onu ayağına tükürdüğüm zaman bağıracaktın demiş
sanırım bunu anlatmaya çalıştın
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar . . . .
hmmm Siyah&Beyaz inda dedigi gibi saka mahiyetindede olsa bende hoslanmiyorum herseyin bi sInIrI vardir.. Gerci 7 gunluk evli olanda tutarsizNe o oyle herseye evet diyen bi tip
Tsk guzel bi paylasim
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
yorumlarınız için ben teşekür ederim arkadaşlar . . .
YAKISIKLI_SERSERI buNDAn guzel ORnek olamazdi tsk,ler Bi soz vardir ? Agac yasken egilirmis ,Bastan terbiye edilmeli Kadinda guzel yanit vermis esine cevaben.Biz buyukler Sözlerimize ve agzimizdan her cikacak olan kelimelerimize itinali birsekilde dikkat etmeliyizki,yarin birgun gelecekte olan cocuklarimiza Ahlaki-degerlerimizden yoksun olmamali..Ben ailemden gordum onlar gibi davranmaktayim $ayet Ailemden argo olsun kotu soz dahi duymadigim icin bana ters geliyor ..BU sebebtende yarin birgun bende evladima saygi cercevesi icinde onlari ehliyle yetistirebilmemdir.Her cocugun oldugu gibi buyuklerimizi kendimize ornek aliriz.
SaygiLar
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks