sadettin teksoy ve erman hocanin yorumucok ho$
ELvaN emegine sagLik cok guzel Olmus..
saygiLar
Ünlülere alemim forumu sorduk.. İBRAHIM TATLISES
Urfa’ da Alemimforum vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum
REHA MUHTAR
Burdan bütün alemim üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar alemim forum her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Anayasa Mahkemesi Başkanı
Alemim üyelerine saygıyla duyurulur.!
Alemim de Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
Alemim de Moderatör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!
Banu Alkan
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla Alemim foruma renk katacagim, ayol iyiki varsin Alemim.
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Alemim forumun gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
EMRAH
Bak Gülcan burasi Alemim artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan Alemim forum var artik bize sahip cikacaklar
AJDAR
Cikata Muz, muz. Ben bu Alemim forumu MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz...
Erman Hoca
Artik bende bundan sonra Alemimde de spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis...
Saadettin Teksoy
Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim Alemim sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin ALEMİM FORUMDAN ayrilmayin
sadettin teksoy ve erman hocanin yorumucok ho$
ELvaN emegine sagLik cok guzel Olmus..
saygiLar
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Alemim forumun gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
koptum
emegine saglik tskler..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
HaHaHaHaHaHaHaHa çok güzel olmuş yaa paylasımın için tşkler Elvan
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
)))))) güzeL oLmus, emegine sagLik elvan tesekkürler
![]()
paylasimin GerceKten süperemegine SagLik ELvan.
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
EMRAH
Bak Gülcan burasi Alemim artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan Alemim forum var artik bize sahip cikacaklar
ya bari burda acıların cocuğunu oynatmayın hahaha güzel paylaşım tşkler emeğine sağlık
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks