Bikini Modasi 2010
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
baska yokmu yaw
hepsi bu kadarmis ben begenemedim daha bir bikini![]()
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
) ...................................
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Bikini Modasi bu Laz Kadir, "Kizkini Modasi" degil di![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Konu MeLDa tarafından (21.08.10 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
Ablam sen cok yasa emi rrrrrrrrrrrrrrrrr . Koptum kizkini modasiiiii :=)
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
ben bikinileri kastetmistim... kizlari degil![]()
....düzeltme yaptim "K" yazmamis. Evet rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gecen karsilasdim merkezde, "hatun baksana nasil olmusum" diye sordu, zayiflamisda..tek aklima gelen $u oldu " .....rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..."![]()
![]()
yol ortasi gülme krizi geldi inan, bende görevdeyim ve uniforma üstümde, millet de gülmeye basladi; deli memur demislerdir
![]()
![]()
![]()
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks