Sarıya bayılırım hele cart sarı dediğimiz sarıya saç hariç :s giysi , pabuç, aksesuar vs. moda olması daha iyi öteki türlü çok göze batıyorum sanki
Teşekkürler canıms.
Kate Moss platine boyattı, Hayden Panettire saman sarısına; ünlüler bir bir saçlarının erngini sarıya çevirmeye başladılar.
Bu aralar birbiri ardına moda günleri düzenleniyor,kıyafetlerle ilgili gelecek olan trendleri yavaş yavaş vereceğiz ancak ilk önce saçtan başlamak istedik, ve 2009'un en önemli gelişmelerinden birine yer verdik, sarı saç tüm ihtişamıyla geri dönüyor. Geçen senenin ilkbaharından itibaren doğal kumral tonları yerine sarıya bir eğilim başlamıştı ama 2009'a kesinlikle damgasını vuracağını söyleyebiliriz.
2009 SAÇLARI YÜKSEK, KIVRIMLI VE SARI
AMERİKALI MODACI KORS BU SENE KADININI SARIŞIN VE ASİL OLARAK ÇİZİYOR
KATE MOSS GEÇEN GÜNLERDE SAÇLARI PLATİN OLARAK POZ VERDİ
CHRISTIAN DIOR VE RALPH LAUREN SARI DİYENLERDEN
KATE MOSS'A SARI YAKIŞIYOR
Sarıya bayılırım hele cart sarı dediğimiz sarıya saç hariç :s giysi , pabuç, aksesuar vs. moda olması daha iyi öteki türlü çok göze batıyorum sanki
Teşekkürler canıms.
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
sarışınım ama aptal değilim, freee freee gezerim:=)))....seviyorum saçlarımın rengini sarııı sarııı modası da geçmiyor hiç...paylaşım için tşkler cnmcım...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
sarisin saci cok seviyorum ve istiyorum...
hernekadar vatandasin biri istemesede
insallah yaza dogru sarisin olcam ama aptal sarisin degil hihihiihihihihiihihii
paylasim icin tesekkurler
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks