hiç bu tarz şeyler kullanmadım ama denemek isteyene faydası olur kanımca![]()
İşte size evinizde her zaman hazırlayabileceğiniz bir cilt bakım maskesi. Önce bir litre suya bir çay bardağı kadar pirinç koyup 10 dakika kaynatın. Sonra ince bir tülbentten süzün. Elde ettiğiniz pirinç suyunun bir kısmı ile cildinizi bir güzel yıkayın. Sonra cildinizi 10-15 dakika kadar kaynamış su buharına tutun. Ardından mandalina suyu ile yüzünüzü silin. Birkaç dakika bekleyip cildinizi tekrar pirinç suyu ile yıkayın. Bu işlemi sabah ve akşam tekrarladığınız zaman cildinizin birkaç gün içinde canlı, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandığını hemen fark edeceksiniz.
Ben şahsen önermiyorum emme yapmak isteyenler için ekleyeyim dedim.
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
hiç bu tarz şeyler kullanmadım ama denemek isteyene faydası olur kanımca![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Ben kullandım emme bunu denemedimRica ederim kızlar
BeLçiM faydası olursa paylaşırsan sevinirim
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Egerki deneyen olursa bende ogrenmek isterim...
Gercekten fayda ediyormu diye kendime sormuyor degilim??
Ama her duydugumuda yuzumde denemek istemiyorum..
PAYLASIM ICIN TSKLER
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Magdem önermiyorsun niye bize sunuyorsun iiiii?
bide zamanimizda tahil pirinc sikintisi cekiliyor , ne lüzmü var canim yüz maskesine,
camur sürsünler. oda iyi geliyor.![]()
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
bir arkadasımı annesi denemiş iyi geldiğini duydum paylaşım için tesekkürler
Önermiyorum dedim çünkü , kimin cilt tipi neyi kabul eder bilemiyorum yazdım çünkü , denemek isteyenler ve arayıp bulamayanlar varsa bulabilirler![]()
![]()
M.Akif Ersoy
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks