Slm Ben AKın 19 Yasındayım Aslen Karslıyım Dogma Büyüme İstanbulluyum(Fatih'de Dogdum).Ünv Sınavına (Öss) Girdim İns Kazanıp Gidicem. Beni Tanıyan Tanır arkadaşlar ama Forumda Tanımıyan Arkadaşlar Var.Ben Deli Dolu Bazen Herşeyi Dalgaya Alan Biriyim.Konuşmayı Çok Seferim Bu yüzden Geveziyim Dilim Yüzünden Bazen Basım Belaya GirerÇok Tartısırım malum Tartısmanın Sonu Kavga Oluyo Bazen Aip Bşy Artık Uzak Duruyom Ama Bela Bazen BeLa Beni Çekiyor Onu Bi Anlamadım Gitti.Yalan Ve İftira Konusmasını Hiç Sevmem Bazen Bu yüzden Server'da Çok Kavga Ederim Zaten Server'de Belki En Çok Kavga Eden Benimdir
Sinirlendimmi Gözüm Kimseyi Görmez Kim Olursa Olsun. Ama Bu Arada'da Çok Yüzsüzümdür
Utanma Çekinme Hiç Olmaz Direk Derim .Yüzmeyi Ve Maç Oynamasını ve Seyretmesi Çok Seferim Koyu Bir GaLaTaSaRaY taraftayım İstanbuldaki Bütün Maçlara Gitmişimdir.Tabe Kızlar Konusuna Gelirsek Çok Hovardayımdır Ama Bu Hep Kızlar Yüzünden Oldu Biraz Darbe İle Dolu O yüzdeN Kendimi Hovardalıga Vurdum Bi Ara Poyraz İle En Çapkındık Ama Şimdi Hovardalık İşlerini Bıraktı. Tek Kişi Sevip Dogru Kişiyi Bulcaz
Kısaca Bu Ben @RkadaşLar...
Konu BoDrUmLu1905 tarafından (28.06.08 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks