Vallahi Tam Kendini Anlatmisin, Ne diyim, Yüce Yaradan Herzaman GönLüne Göre Versin...
Merhabalar KaCaK'tan cesaret alarak girdim buraya Bende Gencim Yakışıklıyım dermişimBazen böyle patavatsız oluyorum..aslında böyle biri değilim kendi halinde çok sabırlı bir insanım..birazda asabiyim..haksızlığa hiç gelemem haksızsam özür dilemesini iyi bilirim..ve susarım..Mesken'im Yozgat'tır..Mekanım Doğduğum Günden İtibaren Bursa/İnegöl'deyim Burası Ufak ama güzel bir yer..Şuanda İnternetcafe İşletiyorum zaten yeni aldım 3 ay felan oldu..ayakta durmaya çalışıyorum tek başıma..cevremde sevilen insanımdır..İnsanları severim..ama insan olan insanı yüzümüze gülüpte arkamızdan vuran çok oldu..hayat bu neler olmuyorki..bu yaşıma kadar çok şey gördüm geçirdim..ailem'de en deli benimdir askerden önce eve hergün polis gelirdi
nie devamlı kavga ederdim
cahildik yapıyorduk öle yok bu araba bu sokaktan nie 2 kere geçti..yok bu cocuk niye bana ters ters baktı gibilerinden felan
bazende bile bile gider omuz çakardık kavga çıkarmak için hey gidi günler hey
sora büyüdük tabii askere gittik geldik..benim asıl mesleğim Mobilya Boyacısıydım..hayatta ne oldum demiceksin ne olucam diceksin...hayat bu ya belli olmaz düşmez kalkmaz bir ALLAH (cc) Ben Forum İşinden pek anlamazdım..bir ara üye oldum ozamanlar hiç girmiyordum..daha sora forum yenilenince tekrar nickimi almasınlar hesabıyla üye oldum lakin şimdi forumdan çıkamıyorum..çok güzel burası süper paylaşımlar oluyor..hiç canım sıkılmıyor..ben bizimdiyar ailesinde yaklaşık 4 sene oldu bulunalı..hiç bir zamanda gitmek istemedim çok güzel insanlar çok güzel dostluklar var..tabii onları yakalayabilene...şimdi servere pek girmiyorum sarmıor eskisi gibi
forum daha sıcak geliyor bana serverde olsam bile kimseyle konuşmuyorum sevdiğim saydığım insanlar haricinde onlarda belirli insanlar..veya ara sıra kafam eser ölesine laf atarım maksadımız muhabbetir.çok insanı kızdırırım
aşık olduğun bölüme gelince evet aşık oldum tabii oda ben kızdan felan anlamazdım kızın biri teklif etmişti
teklif eden kızın bu sefer halasının kızı teklif etti neymiş rüyamızda hangimizi görürsen onun teklifi kabul et die
hahahahaha aklıma geldikce gülüyorum..ama ertesi gün oldu kendisine dedim ben seni gördüm rüyamda diye öbürü delirdi küstüler birbirlerine..o kızla 4 sene çıktım sora ayrıldık..hayallerime gelince hayalim çok onun içinde zamanım var iyi bir gelecek kendime çok şey istemiyorum huzur istiyorum hayat'dan başka bir isteğim yok zaten...herkezde önce sağlık sora huzur ister..ben önce huzur sora sağlık istiyorum..düşüncelerim şu gün geldiği zaman benim yakınımdaki insanlara yıkılmadım ayakta olduğumu göstermek..Sevgi Ve Saygılarımla Benden Bu kadar Rabbim Gönlünüze Göre Versin.. Rast Gele..
Vallahi Tam Kendini Anlatmisin, Ne diyim, Yüce Yaradan Herzaman GönLüne Göre Versin...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
tamam gel eleman'a ihtiyacım var yanlız ücret dolgun olmayıp sigorta yoktur..yemek sana aittir haberin olsun)))) he o iki kuzeni karıştırma geçti gitti
![]()
Hayatta herşey istediğin gibi olur inş.Rabbim yar ve yardımcın olsun.İnegöl ha bende Konya'ya giderken hep içinden geçerim ve ev arkadaşım vardı Üniversitede okurken İnegöllü çok zegindi))teşekkürler paylaşımın için
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
yeni işin hayırlı uğurlu olsun hersey gönlünce olsun)) ChaoS
hayat hepp senin o guzel gulusunu ve samimiyetini elinden almasın biliorum buna izinde vermessin satenn... seni bu servara geldigim ilk gunlerden beni tanırımm ve dusun halaa beraberizz faslaa birsey soylemeyee gerek yok kardesim benimmm iiki varsın iikii tanımısım seni neyse bu kadar yeter herhalde![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks