beraber yaslanmayi nasip etsin insallah hayirli cocuklarla beraber mutluluklar dilerim senem38
![]()
bir zamanlar biriyle tanismistim bundan 4 yil kadar once ozamanlar sanki onu her gorusumde her konusmamizda yuregim yerinden cikacak gibi hissederdim.kimseye daha once boyle hisslerde duymamistim 2 yila yakin surdu arkadasligimiz sonunda olmadi kavgalar birbirimizi kirmalar hatta onun capkinligi basladi demeyim ben onun capkinliklarini duymaya basladim ve koptuk birbirimizden bir zamanlar ondan ayrilirsam yasayamam dedigim adamdan ayrilmistim ve yasadim ilk basta cok zor oldu alismak ama basardim simdi bir zamanlar buyuk askim simdi en iyi dostlarimdan biri arada rastlasirsak gorusuyoruz onunla bitmisti ayrildiktan 1 yil sonra yeniden asik oldum ve asik oldugum adamlada evlendim simdi cok mutluyum SENI COK SEVIYORUM MUHAMMET
beraber yaslanmayi nasip etsin insallah hayirli cocuklarla beraber mutluluklar dilerim senem38
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Allah mutlu mesud etsin sizi,Mutlulugunuz daim olması dileğiyle..![]()
ALLAH mesut etsin.....................
Aşk öyle bir duygu ki yaşamayan bilemezmiş. Peki Aşk nedir yahu??? --Ben düşündüğüm şeye en mutlu yaklaşım olarak bakıyorum
Konu LAViNYA tarafından (03.02.12 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks