Papatya AnLıyorum Üstat , Ama Bir ŞekiLde YoLuna Devam EtmeLisin , O Yüzden De Adım Atmak Lazım..Zaten Bir Adım Attın Mı Gerisi De GeLir..
DoubLe SevimLi HayaLet , Tşk Ederim..
Heyytt ukala dokturmusun ehuehehe cok güsel![]()
Papatya AnLıyorum Üstat , Ama Bir ŞekiLde YoLuna Devam EtmeLisin , O Yüzden De Adım Atmak Lazım..Zaten Bir Adım Attın Mı Gerisi De GeLir..
DoubLe SevimLi HayaLet , Tşk Ederim..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
Kızgınım , Kırgınım .. Ve Yorgunum ..
aşina bir yazı yoruma ne hacet, sadece katılım
malesef Kendime Kızgın Ve Kırgınım diğer başlıklara yorum yapamaya ne cesaretim nede yüzüm yok yaptığımız yanlışları düşündükçe
teşekkürler düşünülmesi gerekeni düşündürdüğün için
saygılarımla
Zemheri_Gece GüzeL DüşünceLerin İçin Çok Tşk Ederim ..
''En Doğru YoL , En Dikensiz YoLdur'', DiyenLer Seni aLdatıyorLar..O'nLar , KaranLık EvLerinde KaybettikLerini Sokak Lambasının aLtında Arayan ŞaşkınLardır..ALdırma ! Ayağına Batan DikenLer, Aradığın GüLün Habercisidir ..Dikenine KatLanmaktan Söz EdenLer , Aşıkmış Gibi DavrananLardır , Gerçek Aşık oLanLarsa , Dikeninide SeverLer ..
No Past , No Future , No ProbLem ...Just This Moment ...
Someone Whos Trying To Find HimseLf...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks