Himm...Himm..
En Basta Sevgini Soylememekle Hata Yapmissin...
O Arkadasin Is Guc Sahibi Olabilir Lakin Herseyden Once Insanin Kisiligi,Hayata Bakisi ve Iman Zenginligi Onemlidir.Benim Isim Gucum Yok Deyipte Kenara Cekilmek Olmamasi Gereken Secenektir.Hani Buyuklerimiz Derler Ya Nikahta Keramet Vardir Diye...
Gerci Olan Olmus...Sana Unutmaktan Baska Bir yol Gorunmuyor...
Insallah Mutlu Olurlar...
Hayat Herseye Ragmen Devam Ediyor (:
Selametle...

LinkBack URL
About LinkBacks

6yıldır Acılamadınız ise sevdiğinize Ozaman Biryerlerde Eksiklik Var Demektir.Ama Bu Kişi Size Su Cocuk Benimle Evlenmek istiyor Ne Dersin? diye Sorduğunda Ona Gercek Olanı Söyleye Bildiyseniz Siz En Dogru Olanı Yaptınız Demektir.Sevginin Bir Cok Rengi Vardır! Bana Göre Gercek Sevgi Sizin Davranışınızdır. Bunu Bilinçli Yapmamış Olsanızda.Gerçek Sevgi Sevgilinin Mutluluğudur.Bencil Olmamaktır.Zorla Kendini Düşünüpte, Sevgiği Mutlu Olmadıgı Halde Onunla Olmaya Calışmamaktır.Gercek Sevgi Gerektiğinde Ardına Bile Bakmadan Çekip Gitmektir.Gercek Sevği Bir Ömür Sevgilinin Mutluluğunu istemektir.Şimdi Acizane Bana Göre Yapmanız Gereken;Sevdiğiniz insana Sevginizi Yansıtmamanızdır.Neticede Artık Onun Bir Ailesi Var.O Size Bır Abla Kardeş Olmalıdır.Bunu Başarabilirseniz sizin sevginiz Gerçek Sevgidir.Selametle

Bookmarks