Bunu daha önce okumuştum.Müslümanları yine safsatalar peşinde koşturmaya yönelik bir gayret... Kıyametin kopacağı zamanı Allah`dan başkası bilmemektedir bu böylece biline. iyiliğe yönelten diğer davranışlara diyecek sözüm olamaz.
Bunu daha önce okumuştum.Müslümanları yine safsatalar peşinde koşturmaya yönelik bir gayret... Kıyametin kopacağı zamanı Allah`dan başkası bilmemektedir bu böylece biline. iyiliğe yönelten diğer davranışlara diyecek sözüm olamaz.
A'raf suresi 187. ayet bildiriyor:
"Sana kıyametin ne zaman geleceğini sorarlar. De ki: 'Onun ne zaman geleceğine dair bilgi yalnız Rabbimin nezdindedir. Vaktini Ondan başkası açıklayamaz. O kıyamet öyle bir meseledir ki, ne göklerde ve ne de yerde ona tahammül edecek hiç kimse yoktur.' O size ansızın gelecektir. Sen sanki onu biliyormuşsun gibi onu sana soruyorlar. De ki: 'Ona dair gerçek bilgi yalnız Allah'ın nezdindedir; ama insanların çoğu bunu bilmezler."
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
bu mesaji defalarca okudum..ama isinamadim acikcasi icinde yazili olanlara..cokgenin belirttigi ayette yazdigi gibi..Allahtan baska kimse bilemez kiyametin nezaman kopacagi..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks