Aminn Canimsin...
![]()
ALLAHü teala peygabberi musa aleyhiselama hitap edip (ey musafilan mahallede bizim dostlarımızdın biri vefat etti git onun işini gör sen gitmezsen bizim rahmetimiz onun işini görür)buyurdu hazret-i musa emir olunduğu gibi mahhalleye gitti oradakilere bu gece burada ALLAHü tealanın dostlarından biri vefat ettimi? diye sorunca ey ALLAHın peygamberi ALLAHü tealanın dostlarından hiç kimse vefat etmedi ama filan evde zamanını kötülüklerle geçiren fasık bir genç öldü.fıskının çoğunluğundan hiç kimse onu defnetmeyeyanaşmıyor.dediler musa aleyhiselam ben onu arıyorum buyurdu.gösterdilerhazreti musa o eve girdi.rahmet meleklerini gördü.ayakta durup,ellerinde rahmet tabakları olup ALLAHü tealanın rahmet ve lütfunu saçıyorlardı hazreti musa yalvararak münacaat etti ey rabbim!sen buyurdunki,o ""benim dostumdur"".insanlar ise fasık olduğuna şahitlik ediyolar.hikmeti nedir? ALLAHü teala ey musa! insanların onun için fasık demeleri doğrudur. ama,günahından haberleri var,tövbesinden haberleri yok. benim bu kulum,seher vakti, toprağa yuvarlandı ve tövbe etti.bizim huzurumuza sığındı.benki,ALLAH'ımonun sözünü ve tövbesini kabul ettim.ona rahmet ettimki, bu dergahın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın! buyurdu. ALLAH bizide tövbe edenlerden eylesin amin
![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Aminn Canimsin...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Amin..tskler topragim paylasimin icin
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Rica ederim arkadaşlar deneme için açmıştım ama beğenmenize sevindim![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks