sınavı geçtim dua edende de etmiyenden de allah razı olsun.ama şimdi de sağlık kontorlu var inş. onuda geçerimHelp me! dua edin lütfen.
merhaba arkadaşlar.Belki bu konuyu buraya yazmak yanlış ama yarın sınava gircem rica etsem benim için dua edebilirmisiniz.hayırlısı olması dileğiyle.inş.hayırlısı olur.en azından konuyu okuyan arkadaşlar dualarını esirgemezse sevinirim.
Konu ferhat_ozg tarafından (10.07.08 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
--------TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR--------
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.Hakkımda hayırlı olanıda gönlümü razi eyle.Amin
sınavı geçtim dua edende de etmiyenden de allah razı olsun.ama şimdi de sağlık kontorlu var inş. onuda geçerimHelp me! dua edin lütfen.
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.Hakkımda hayırlı olanıda gönlümü razi eyle.Amin
Allah'ım
İhlaslı bir şekilde içten dua edebilmeyi nasip et ! İcabet edilmeyen duadan Sana sığınırım. Bu yılınızı hakkınnızda hayırlı kılsın, güzel başlangıçlara vesile kılsın.. Ve gönlünüzdekinizi hakkınızda hayırlı eylesin, hakkızdaki hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin,..
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
çok teşekkür ederim.son söylediğin '' gönlünüzdekinizi hakkınızda hayırlı eylesin, hakkızdaki hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin '' bunu biliyorum hz.süleyman'ın duası dimi. Apple_Girl den öğrenmiştim.bende her zaman böyle dua etmeye başladım.gerçekten çok güzel bir dua.
insallah das gibi cikarsin Ferhat, polislik sinavimi, keske daha önce görseydim, sinav icinde dua ederdim.
Allah yar ve yardimcin olsun, dilegin kabul olsun.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks