Evt kacak´cim Ben daha onceden bakmistim fotolara cok begenmistim.Guzel bir paylasim emegine sagLik..Bu fotolari cekende itinayla ozentili birsekilde sunmus turkiyemin kose bucagini..
payLasim icin tkr.tsk
SaygiLar
7000'den Fazla Foto HoLLandaLı biR vaTandaŞın SadeCe TüRKiYe FotoLaRındaN oLuŞan SiteSinden aLıntıDıR.HeR Sene TüRKiYe ye geLiP ÇeŞitLi foToLaR çeKmiŞ..haRiKa biR Site oLuŞtuRmuŞ..Bu KadaR KapSamLı baŞKa biR SiTe daHa YokTuR SanıRım.buyRun Sizde BaKın...
Abana, Adana, Afyon, Ahlat , Akdamar, Aksaray, Alacahöyük, Alanya ve Side, Amasra, Amasya, Anamur, Ani, Ankara, Anıt Kabir, Ankarada Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Antakya, Antakya müze, Antalya , Termessos , Perge, Artvin, Assos, Ayvalik, Babaeski, Ballıca Mağarası, Balıkesir, Bandırma, Bergama, Bingöl, Birecik, Bitlis , Bodrum, Boğazkale, Boyabat, Bursa, Çanakkale, Çayeli, Cappadocia - içinde özel galeriler kiliseler ve şehirler var , Çorum, Dalyan, Datca, Didyma, Divriği, Diyarbakiır, Doğubeyazit, Edirne, Efes, Elazığ, Erzincan, Eğirdir, Erzurum, Eskişehir, Fethiye, Gaziantep, Göreme, Harput, Harran, Hasankeyf, Ihlara, Inebolu, Isparta, Istanbul 1, Istanbul 2, Istanbul 3, Istanbul Levent, Istanbul Yedinci Tepe, Istanbul Pera, Istanbul dolaşı, Istanbul Üsküdar, Istanbul Boğazı, Istanbul Aya Sofia, Istanbul Kariye Müzesi, Istanbul Top Kapı Saray, Istanbul Arkeoloji Müzesi, Istanbul Çinili Kösk Müzesi, Istanbul Asker ve Deniz Müzesi, Istanbul Dolmabahçe Saray, Türk ve Islam Eserleri Müzesi, Izmir, Izmit, Iznik, Kahramanmaraş, Karaman,, Kars, Ani ve Hopa ile, Kaş ve Patara, Kasaba, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kızkalesi, Knidos, Konya, Kütahya, Malatya, Lüleburgaz, Mardin, Mersin, Midyat, Milas, Miletus ve Priene, Muğla, Muş , Mustafapasha, Nemrut Dağ, Niğde, Niksar, Ordu, Ortahisar, Pamukkale, Hierapolis ve Aphrodisias ile, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Sardis / Sart, Selşuk , Siirt , Silifke, Sinop, Sivas, Tarsus, TaşköPage Rankü ve Kale Kapı, Tekkiraz ve Akkuş, Tercan, Tire, Tokat, Trabzon, Truva veya Troia veya Troy, Turhal ve Zile, Uçhisar, Ünye, Urfa, Ürgüp, Üsküdar, Van , Yalvaç and Antioch Pisidian, Yazılıkaya, Zile ve Turhal.
Alıntı..
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Evt kacak´cim Ben daha onceden bakmistim fotolara cok begenmistim.Guzel bir paylasim emegine sagLik..Bu fotolari cekende itinayla ozentili birsekilde sunmus turkiyemin kose bucagini..
payLasim icin tkr.tsk
SaygiLar
cok GüzeL Bi paylasim Tskler Kacak TeyZe![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks