ooooo feciler paylasım için tesekkürler...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 63KB.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 51KB.
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Bence cok karizmatiklerrr bambaska bi kisilik bi tipp ay cok hoss yaaa![]()
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
tek kelime igrenc iyk :S
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
manyaklar iğrençler uçmuşlar reziller ve dünyalı değiller amannnn ıyhhhhhhhhhhhhh
hakan çok aradınmı uyus
yıne de paylaşımına teşekkürler![]()
heytttt üleynnn var mı bu alemde benden daha cadısı...hemide datlısı...hihim
igggg bencede cok igrenç...bizim okulda birtane erkek var o birinci resimdeki erkek gibi deldirmis kulaklarini....Onu her gorusumde migdem bulanyor igggg...
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Kulak deldirmek neyse hadi burunda hizma da cok ho$ kA$ gözün ustu dudaklar ..Vucudun olmadik yerlerini iskence edercesine,,orasini burasini deldirdilermi normal gormuyorum Anormal dogrusu...hEleki dovmelerden acayip migdem bulaniyor igrenclik abidesi.Her ne Olursa olsun kararinca olmalidir.. dozunu kacirdinmi bu resimdekiler gibi dunya disi yaratiklar gibi olunur..
hAkAnN nerde cins seyler varsa hep senin basinin altindan cikiyor) tsk, emegine sagLik...
SaygiLar
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks