iykkkkkk bune be
en sevmedigim hayvan yilandir börg :S
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
iykkkkkk bune be
en sevmedigim hayvan yilandir börg :S
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Çok etkileyici ... yahu bu yılanlar enteresan hayvanlarizlerken keyif aliyorum keske daha buyuk bi hayvani yuttugu fotograf olsada baksak
![]()
cani nolacak börg![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Ama cidden keyifli oluyo GülceResimler zevk vermio ama canli canli izledigin zaman harika bir goruntu oluyo
ben kalpten giderim kesin aman görmeyim![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
![]()
senin korkacagini dusunmuyorum sen basiretli bir kizsin. eminim sende keyif alacaksin hatta dur bulabilirsem link koyayim
ya korkmak degilde bir canlinin baska bir canliya yem olmasina kiyamiyorum belkide vicdanim cok zayif bilmiyorum belgeselleri cok severim icim tuaf oluyor izlerken ama yinede gözümü alamam :S
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
HuzunKovanKusu buraya yilan filmi koymak kolay hic eline aldinmi yilani sen buz gibi soguk o canliyi kus balik kedi ve aqvaryum kablumbagsi ve bir köpekden sonra evde bi yilan beslemeye karar vermistik etrafdan gelen tepkilerden dolayi bu fikrimizi gerceklestirememistik ama olsun yilan degilde bi köpek daha beslemeyi isterim yeniden
neyse genede ellerinize saglik güzelditskler
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks