valla ortaya odaklanınca bende durdurdum ama yanlara bakınca devam ediorpaylaşım için tşkler ak ve kara..
Ben resmi durdurdum birde sizleer deneyin bakalim ? Kimler resmi durdurabilecek..
ISte delirten resim asabi ve stresli olanlar bu resmi biri turlu durduramiyor.bu resim amerikadaki bir ceza evine konulmus ve cinayet sucundan yargilannan tek bir mahkum bile resmi durduramamis ve bazilari ise delirmis..
SaygiLar
ya bu ve benzeri resimlere hareketetmeden bakmak gerekiyor. saniyesinde durdurabiliyorum bu tür resimleri....
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
tamamen kisiye bagli gozlerini oynatirsan oda oynuyor ama arkadaslarin dedigi gibi bir noktaya endekslenirsen duruyor![]()
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
ChaoS monütöre iyice yaklasilmasi gerekiyor ben denedim hic bir yandan oynamadi resim Komple resme bakilirsa duruyor..
Uzun sure durdurabildigim icin stres benden uzak dursun
Demekki tek bir noktada odaklanmamak gerekli arkadaslar..
SaygiLar
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks