Öncelikle cokgen sana tessekur etmek istiyorum bu konuyu actigin icin..Acilis olarak ben 5000 salavat aliyorum..Insallah forumdaki kardeslerimizde bu konuda duyarli davranirlar..
Allah Resulüne salavat getirmek, en bereketli, en faziletli, saadeti dareyn için en faydalı ibadetlerden biridir. Hakkıyla yapılırsa sevabı da çok büyüktür. Amelleri tathir eder, hataları örter, manevi dereceleri yükseltir.
“Allâh ve melekleri Peygamber’e çokça salât ederler. Ey mü’minler! Siz de O’na çokça salât getirin ve tam bir teslimiyetle selâm verin.” (el-Ahzâb, 56
“Ey ALLAH’ın Peygamberi! Sen ALLAH’ın insanlık için seçtiği son elçisin. Sana ve tebliğ ettiğin çağları kuşatıcı ilahi kanunlara inanıyoruz. Sen bizim biricik önderimizsin. Seni hayatımızın rehberi, cennet yolunun öncüsü biliyoruz. Salat ve selam Sana olsun.”
Peygamberimizin(S.A.V) kutlu doğum haftası (26.Nisan Cumartesi) ye kadar bütün din kardeşlerimizi salavat okuma kampanyamıza davet ediyoruz…………
Tüm katılımcı kardeşlerim bu başlık altında ne kadar salavat çektiklerini yazsınlar..HAK razı olsun hepimizden inşaALLAH..buyrun kardeşlerim..
bende 10000 alayımmmm...
Konu cokgen tarafından (16.04.08 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Öncelikle cokgen sana tessekur etmek istiyorum bu konuyu actigin icin..Acilis olarak ben 5000 salavat aliyorum..Insallah forumdaki kardeslerimizde bu konuda duyarli davranirlar..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Öncelikle Sunu iletmeden gecemicem...Bu baslikla ilgili arkadaslardan arz-i talepte bulunmustum hic kimse orali olmamisti,ve ya gözden kacirmistilar,$ahsenüzülmüstum bir kac arkadasa Özel msg yolladigim halde cvp alamamistim..Basligin linki http://www.alemim.net/forum/hz-peyga...pabiliriz.html
Tekrardan eglimde bulundugunuz icin cok tsk,ler..arkadaslar.cokgen duyarligin icin saol..
1000 salavat da ben alayim..fazlasi oLursa Burada paylasirim..
Allah razi Olsun..diyorum..
saygiLarimla
Hayırlılara vesile olur inşaAllah,
Ben bu ay başı itibariyle başka bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 9000 almıştım.1000 daha alalım inşaAllah
ArkadasLar ben 1000 selavat almistim fakat 2000 selavat cektim ..Allah kabul etsin..Bitirdim ins,dahada fazlasi Olur..diyecegim süki arkadaslar 2000 bini tamamladim..
SaygiLar
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks