♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
hanımlar çaydanlıklarımızı sıcak tutalım üşümesin[IMG]http://www.deryaligunler******/images/smilies/biggrin.gif[/IMG]
gelelim tarifimize....
ebruli bir ip alıyor .. bu model ebruli ipde gözüküyor arkadaşlar.
başlayacağımz yer ve bitiş yeri bizim çaydanlığımızın boğazına denk gelecek yeri eğer isterseniz buraya model koyabilirsiniz...benim size tavsiyem buraya kalın lastik örmek.. ilmek sayımızı da çaydanlığımızn büyüklüğüne göre ayarlıyoruz..
ilmek attıkdan sonra 4 düz 4 ters ile lastik örgü örün .. sonra bunu 4 parmak kadar devam ettikden sonra düz örgü ile bütünleyin.. bitişi de 4 düz ve 4 ters ile bitirin başlangıçtaki kadar uzunluk olacak burası diyelimki başladığımızda 40 sıra 4 düz 4 ters örgü yaptıysanız bitşi de 40 sıra ile bitireceksin.. kalın yorgan iğnesi yardımı ile de ipini boğaz kısımına geçirip arasına çaydanlığımızı koyabiliriz...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Bardak Altlığı Örneği
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Buzdolabı örtüsü ve mutfak dolabı örtüsü (peçetesi),isteğe ve ölçülere göre mutfak perdesi ile masa örtüsü takım olarak işlenir.
Buzdolabı örtüsünün ölçüleri boyu 1 metre 50 cm.eni 60 cm.
Pecetenin ölçüleri 24 cm eni 24 cm boyu yani örtümüz kare şeklinde,isteğe göre örtülerin boyutları değişe bilir.
Merserize saatli ,birinci kalite marka dantel ipliği ile yapılmıştır.İpliğimizin özelliği bir defa ütülendikden sonra kesinlikle ütü istemeyen iplikdir,çamaşır makınasına atılsa dahi.70 dc rahatlıkla yıkanabilir denenmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Kelebekli Mutfak Perdesi Örneği
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
nerden girdim bu köşeye annem ayrılmıyor başımdan...hepsi harika...tşkler cnm...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks