buda cok GüzeLdi.. paYLasim icin TskLer..
Babami Istiyorum
Adam yorgun argin eve döndügünde 5 yasindaki cocugunu kapinin önünde beklerken buldu. Cocuk babasina, ‘baba bir saatte ne kadar para kazaniyorsun ‘ diye sordu… Zaten yorgun gelen adam, ‘Bu senin isin degil’ diye cevap verdi.
Bunun üzerine cocuk “babacim lutfen, bilmek istiyorum’ diye üsteledi. Adam “illa da bilmek istiyorsan 20 miljon’ diye cevap verdi. Bunun üzerine cocuk “ Peki bana 10 miljon borc verir misin’ diye sordu. Adam iyice sinirlenip, “benim senin sacma oyuncaklarina veya benzeri seylerine ayiracak param yok. Hadi, derhal odana git ve kapini kapat’ dedi.
Cocuk sessizce odasina cekilip kapiyi kapatti. Adam sinirli sinirli ‘bu cocuk nasil böyle seylere cesaret eder’ diye dusundu. Aradan 1 saat gectikten sonar adam biraz daha sakinlesti ve cocuga parayi neden istedigini bile sormadigini dusundu , ‘belki de gercekten lazimdi’….
Yukari cocugunun odasina cikti ve kapiyi acti. Yataginda olan cocuga, ‘uyuyor musun’ diye sordu. Cocuk ‘hayir’ diye cevap verdi.
“Al bakalim, istedigin, 10 miljon. Sana az once sert davrandigim icin uzgunum. Ama uzun ve yorucu bir gun gecirdim’ dedi.
Cocuk sevincle haykirdi, ‘tesekkurler babacigim’… Hemen yastiginin altindan burusuk paralari cikardi. Adamin suratina bakti ve paralari saydi. Bunu goren adam iyice sinirlenerek, ‘Paran oldugu halde neden benden para istiyorsun?..’
‘Benim sacma cocuk oyunlarina ayiracak vaktim yok’ diye kizdi... Cocuk ‘Param vardi ama yeterince yoktu’ dedi ve yuzunde mahcup bir gulucukle paralari babasina uzatti; ’ Iste 20 miljon……
“Simdi bir saatini alabilir miyim babacigim?...... ‘
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
buda cok GüzeLdi.. paYLasim icin TskLer..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Ehe ehe rica ederim![]()
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks