Zor dayanıyorum..Bu hikayeye hep üzülmüşümdürOff off..
Bir gün bir kız chat´ten bir oğlan ile tanışır. Bu kız oğlan ile haftalarca chatleşir, sabaha kadar! Konular açıldıkça açılır.
Kız bu oğlandan öyle hoşlanırkı, o oğlana aşık olur.
Her gün okuldan geldikten sonra bilgisayarın başına geçer ve oğlanın gelmesini bekler. Bazı günler olur, sabaha kadar chatleşirler, sabah olunca sevimli cümleler yazdıktan sonra okula gider.
Bütün gün onu düşünür, eve gitmeyi sabırsızlıkla bekler. Ama Aşkını bir türlü itiraf edemez, çok utanır.
Bir gün var gücünü toplayarak bilgisayarın başına geçer ve e-mail ile bir aşk mektubu yazmaya karar verir.
"Ercan, senden kaç zamandır hoşlanıyorum, ama bunu sana bir türlü yazamıyorum. Senin buna karşı bir tepki vermenden çok korkuyorum ki bilemezsin. Ama burada bir gerçek var. Seninle yazışırken, bambaşka bir dünyada oluyorum. Her satırını sabırsızlıkla bekliyorum.
Ercan Seni seviyorum."
Ardından 5 dakika geçmez e-maile cevap gelir. Ve kız e-maili titreyerek açar. Açması ile kapatması bir olur.
Kız adeta şoka girer ve kendine 10 dakika gelemez.
Kendine geldikten sonra bir kere daha açıp maili bir kere daha okur.
Aynen şu cevap gelmiştir:
"Aylin, ben seni sevmiyorum, benden uzak dur. Artık bir daha bana yazma ve unut beni"
Kızın gözlerinden yaşlar akmaya başlar, gözü yaştan bir şey göremez olur. Banyoya gider, dolaptan uyku hapı alır ve odasına döner.
Bir ufak not bırakarak tüm hapları yutup bilgisayarın başında ölür!
Notta şunlar yazar:
"Ben sevdim ama sevilmedim. Bu hayata ELVEDA deyip ayrılıyorum. Ercan seni çok Seviyorum. ELVEDA!"
Akşam kızı ölü halinde bulurlar, annesinin birden gözü bilgisayara takılır.
Bir e-mail!!!!
Ercandan!!!!
Ercan şu maili göndermiş:
"Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş. Ben sana bu sözleri asla yazamam. Çünkü...............ben..........seni SEVİYORUM!! Ercan!"
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Zor dayanıyorum..Bu hikayeye hep üzülmüşümdürOff off..
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
"
Ben sevdim ama sevilmedim. Bu hayata ELVEDA deyip ayrılıyorum
keşke bende bu kadar yürekli olabilseydimm .*tşkr paylaşımın için
"Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş. Ben sana bu sözleri asla yazamam. Çünkü...............ben..........seni SEVİYORUM!! Ercan!"
gerçekten çok hüzünlüinternetin zararları....
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
evet böyle 1 şehir efsanesi var mail boxlardan mail boxlara dolanan....ama ben sanalda olan aşklara inanmıyorum kimse kusura bakmasın...gerçek dost arkadaş bulmak bile çokkkkkk ama çok zorken kaldıki aşk...pech...
10 senedir yaklaşık netteyim o kadar çapraşık ilişkiler gördü ki bu gözler...dostuz , kankayız diye millete yalanlar dolanlar söyleyip senelerce aşk yaşayanlarından tutun da aklınıza gelebilen her türlü karmaşık ve çapraşık ilişkileri gören bu gözler asla ve asla nette aşk ve gerçek aşık olabileceğine inanmıyor maalesef...ve de nette aşık olunabilcek karakterde biri çıkabileceğine....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
n@r cim sozlerine katilmamak mumkun degiL ,Senin gibi dusunenlerden biri oldugum icin haklisin..
Gunumuz´de chat olaylari yogunlasmakta Herbirimiz akli basinda insanlariz ki insan hem sasiyor hemde saskinliklar icerisinde,kaliyor chat te 2 gencin aSIK olmasi daha sonrasinda kardes olduklari ortaya cikmasi kanimca sacma sapan duyguLar celiskili duygular..
Aciyla biten husranli gercek yasanmis olay ...Ben kimse icin kendimi asla !! öLdürmeye kalkmam degermi ? yazik ins..Bundan sonra bu tur olaylar yasanmaz ..
hAkAnN paylasim icin cok tsk,ler
SaygiLar
sizlere katilmamak elde deyil. aski birakin bir yana gercek dost bulmak bile cok zor. sana dost gibi yaklasip ardindan bin bir oyun ceviren oyle cok insanlarla karsilastimki bu alemde herkez ustune alnmasin ha hicmi gercekci olanlar yok elbet var oda el parmaklarimi gecmez. Sanalda ask yasanirmi yasanir insan yasadigini sanar ama sonu boyle husran.. Insallah boyle sonu husran ve olumle sonuclanan olaylar bir daha yasanmaz derim emegine saglik kardesim ..
Sanal alemi bir hayaldir.. ve iyi amacla kullana bilirsin ama kotu amaclada..
Sanal askina asla inanmam.. ama gonul ince bir kila benzer, bir tatli soze kanabilir..
Dostluklar elbette olur, ama ask gercek hayatta yasanir.... bir hayal dunyasinda degil..
Allah bizleri kotu kisilerden korusun..
ufff!!! :( "Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş. Ben sana bu sözleri asla yazamam. Çünkü...............ben..........seni SEVİYORUM!! Ercan!" [/quote]
çok kötü olmuş ya! sanal alem işte kimin ne olduğunu anlamak çok zor herkes benden sana asla zarar gelmez diyor aynı cümleyi ezberlemişler hep aynı sözler kimsenin sonu böyle olmaz bir daha inşallah!
emeğine sağlık hakan
![]()
heytttt üleynnn var mı bu alemde benden daha cadısı...hemide datlısı...hihim
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks