güzelmiş.. Tşkler![]()
Bomboş kalbin üstüne buz koyma"... Eşiğmdeki aralık kadar varlığın. Karanlık kadar uzun değil ama hasmane, birazda dostane. Sade dinleniyor ruhum sende. Haydi aç kapıyı. Çokcukluktan kalma son düş ben de. Bıçak sırtındaki çirkin ayrılık kadar külfetli. Kaldığın yer kadar ömrüm....
Bir dilin bütün kelimeleriydik gel görki adam akıllı bir cümle etmeyiz seninle. Arş-ı alem açık mışta. Hengame çevrilmiş yüzümüze. Biz iki gölgeyiz. Öyle ya nisyana düştüm affet ışık oyunları giz/di bizde.
Hatırla aşkı.Kanlı savaşlarımı. Şu körpe ses eteklerini çek benden geri. Dediklerimi hiçe say,aşkın duyguları ***liğinde ömrüm. Ömrüne paha biçilmez amma değer biçtiğin aşk kadar sewgim..
Varsa arta kalan,hepsini sal tereddütsüz. Yüreğe bastım şefkati,koca bir ummandı ya ana yüreği,yaşlı ruhumda dindi göz silsileri. Belli etmemişlerdi bana: Kimse mevsimini bilmez,çağını yaşını ondaysan onu yaşarsın. Telaşssız olmalı bende kalışların vardıgında kapı,,,Haz etmem gidişin tasını taragını toplayıp gidenlerinden bilirsin,,,Bilemedin sen de benimle aramdaki ben de sende kinden daha yürekli,,,
Daha neyin ben de hep gölgen olan,,,Gölgelerini sardım içime sarıldı sıkıca,,,Daraldı nefesim sıkıldı ruhum ezdi yalın ayaklarımı, üzülmedim seninle yapılan dans tamamlanmamış olandı.. Teşekkür, ritimleri cömertce paylaştıgın için,,,
Şaştı ebced hesabım. Celladın boynundaki kan idin sen,,,Şaştı cilaz, sana deil bana vurdu. Öyleki döndüm eşkıyaya !.. Nafile; Aşkı en iyi bilendi eşkıya vurur sevdigini kaçar dağa...Büyülü anın gizi kısa olurmus,,,Kelimlerin hareketlerin tenin ardında damıtıyorum mürekkebimi. Farkında olmaycaksın oldugun gün farkındalıkların çekecek ruhumun pimini ve kovacagım seni. "Gidişlerin gelişler gibi ögretildigi yerde" ben de "Fethindeyim tüm sen olan alemlerin"...
Ruhumun ve bedenimin koridorlarından geciyorum seni,,Bir cemd hali karartı bir donuk, buz gibi soguk donuk, barid, geziniveriyorsun ruhumda öyle ılık, büyüyor huzur, büyüyor, gece bizim, ucundan düşüyoruz uzunca büyüyoruz bir ebru teknesinde,,,Boyalarımız karışyor, tirkesini çekiyorum bineklerimin, seni bu yorgun istasyondan kaçırıyorum derken cıglıklar basıyor dört bir yanı,,,Çıglıklar mükemmel bir ahenge dönüşüyor,,Gene yapıyorsun kan içindeyim,,,
Kınından çıkmış bir cemder basıyorlar defalarca sineme, artık ne mutlu bana.Şııı sakince,,,Meğer gölgenle oynaşmışım nafile kanlı şehir gene bende,, Sen üzülme...Çehov kıskanıyor beni,,Bu kez roller değişmiş. Sen ateşler içinde, Bu kez çehov ben, buz terkisi sende,,,Ölüyorsun,,,Varlıktaki ruhun tırmalanıyor, yana yana, düşüyorsun kollarından belki seversin derken,,,Dökülüyor gölgenin dudaklarından aynı cümle,derince.
Artık
"Bomboş kalbin üstüne buz koyma"...
ruhumun kanadığını hissediorum şimdi
daha net daha acı
Vé sahici
hiç 1yere ait 0Lmamak qibi
boşLuk qibi
işe yarayan bişeyLerin kaLmaması qibi
................
güzelmiş.. Tşkler![]()
Sırrım da Sızım da Bir O'na Aşina..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks