ahh ah byn lar da az degil
emegine saglik...
Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dukkanı (magazası) acılmıstır. Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir.
Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eger bir ust kata cıkmak isterse, tekrar asagı katlara inemez.
Bir gun bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider.
Ve....
1. KAT: Kapıda sunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin calısacak bir isleri var ve cocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakalım".
2. KAT: kapıda yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar." Kızlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"
3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar: "Aman
Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."
4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler, gayet yakısıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha cıkarlar...
5. KAT: sunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece, kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur. Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız
ahh ah byn lar da az degil
emegine saglik...
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
bunun bide erkeklere olan versiyonu vardi![]()
ordada ücüncü kattan sonrasi hic ugranilmiyordu... biz sükretmesini biliyoruz tabi![]()
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
emegine saglik cnms
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
tursularini kuralim forumdaki bayan arkadaslarin..![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
yetinmeyi bilmezsen kalırsın tabee
bide derler fazla bişe istemeyizz
hep yukarıda ne var merak ederler![]()
haha cok guzel emegine saglik canim
buna benzer olaylarlar bicok kisinin basina geliyor benim teyzem benden 6 yas buyuk zamaninda cok guzel cok cekici vede cok havali kim istediyse bunun sunu yok cirkin az kazaniyor vesayre evde kalmak uzereyken dedem yaninda calistirdigi bir isciye verdi eee mecbur evlenmek zorunda kaldi herkese hayir dedigi icin hayir deme sansinida kaybetmisti.buyuk teyzemin soyledigi lafa cok gulmustum armuda sapli dedin uyume coplu dedin sonunda ayvayi yedin......
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks