Cok onemli faydali bi bilgi tskler.
......
Bar, gazino gibi eğlence yerlerinde müşterinin masasına çağrılabilen, müşteriyle birlikte yiyip içerek çalıştığı yere kazanç sağlayan kadın.Aslında çok daha geniş alanlara taşıyabiliriz eğlence yerleri kelimesini hadi bakalım kolay gelsin![]()
Cok onemli faydali bi bilgi tskler.
......
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Kısaca "....." da diyebiliriz...
Not: ..... kısmını sizlerin hayal gücüne bırakıyorum.
Bilginin önemlisini bana tarif edebilirmisin Lavinya ,aslında tam da konusu buydu konunun içerik farklı olabilir fakat konuyu açmakta ki amaç önemlidir
madem yazmıssın onuda söyleyiver bilginin önemlisi nedir , önemli bilgi nasıl olur ,hangi öenmli bilgileri okursun, hangi öneli ilgilere mesaj yazarsın ,önemli bilgi profösörü değilim ,sagdan soldan ilginç bulduğumuz konuları paylaşıma açıyorum ,senin için önemsiz olan bir konu bir başkası için kim bilir ne kadar önemlidir, hem konu içerigindeki mesleği yaparak kaç milyonkişi karnını doyurur biliyormusun elbete sende biliyorsun ,
taş olsunda nasıl olursa olursa olsun değilmi ?
önemli bilgi teşekkür ederim demissin
faydalı oldumsa ne mutlu bana ben teşekkür ederim
Konu alternatif tarafından (10.09.09 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir.
Merhaba,
Son uyarim sana beyefendi adali... Kimse devam etmesin gereksiz bir konu uzerinden. Isteyen konu ekler, isteyen cvp verir.. paylasim forumlari budur. Ama hele senin sesin nasil cikiyorsa burda hayret ediyorum...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
** gereksiz yazi silindi **
** Ufuk: Sizden ricam, bu konu uzerinde devam etmeyin... son dedik, halen devam ediyorsun.
Konu Ufuk tarafından (14.02.10 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Gereksiz yazi, dursun
|͇̿ ͇̿ ̶͇̿ι |̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿| |̿ V ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿| \ ͇ / |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|
Bence insanların msjları Silinene Kadar Böyle Gereksiz Bir Konu Silinmeli.Burada Amaç Bilgi Alıs Verisi ise Bu Tarz Yersiz Ve Zamansız konular Sadece Üyelerimize zarar Verir.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks