alternatif herseyde bi hayir varmis hadi hayirli olsun insallah gelismelerden haberdar edersin bizi artik![]()
Arkadaşlar bugün yaşamış olduğum olay bana gre çok ilginçti belkide böylesi olayları çok nadir yaşadığım içindir ama ben bunu daha evvel hiç yaşamadım ve paylaşmak istedim
yaklaşık 8 aydır malum kriz nedeni ile işssizim ha bire arastırıyorum ,soruşturuyorum hiç bir yerden olumlu haberi bırakın bir ışık bile sızmıyor ,dolaysı ile sinir stress hat safhada)
Artık sıkılmıştım gideyim biraz köyümde stres atayım dedim en az 20 günlük bir tatil planladım) bu arada köyümüzün sahilinden bir resmide paylaşmak isterim reklam reklamdır
bugün 12.30 otobüsü ile verdim kendimi yollara saat 4 gibi evdeydim biraz sohbet falan bahçeye indim fındık toplamaya) neyse bir kova fınfık topladım toplamadım
tel çaldı
-kemal beymi
-evet buyrun
-yarın iş görüşmesine gelebilirmisiniz
dedim 8 aydır bu günümü buldunuz şok oldum aklımdan bin türlü şey geldii gectiitabi içimdenn
elim mahkum ayaklarım gardiyan seve seve olmasa bile seve seve düştüm yollara sat 00:15 evdeyim
herşeyde bir hayır
vardır derler
Konu alternatif tarafından (10.08.09 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
alternatif herseyde bi hayir varmis hadi hayirli olsun insallah gelismelerden haberdar edersin bizi artik![]()
İnanmasam!..
Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra,
Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım..
İnanmasam!!..
Bıraktığım yol tekrar bana dönerken,
Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim..
İnanmasam!!!..
LâL olmazdı bakışlarım..
Aşkın ELif HaLi
Sevgili alternatif senin adinan cok sevindimm.. Ama tatilin kaynamis ona uzuldumm![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Herseyde bir hayir vardir evet, sonucu merak ettim...
__________αʏ_ʏʋʓℓʋм__________
" Ƶσяʋ βαşαя∂ıм , İмκαиƨιʓℓα Ʋğяαşıʏσяʋм "
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks