evet bencede fazla uzatilmamali sevgili sözlü yada nisanli iseler bir an önce sonuclanmali diyenlerdenim bende
en fazla bir bucuk yil kalinsa yeterli![]()
evlenmeye karar veremeyip çooooook uzun süre sevgili olarak kalan dişi ya da erkek beşer
genelde erkeğin evli olduğu durumlarda ortaya çıkan ilişki modeli
uzun zamandan beri birlikte olan ve etrafta evlenecekmiş gibi bir izlenim bırakan fakat evlenme tarihleri belirsiz olan çiftlere söylenen magazinsel kelime.
amiyane tabirle, don lastiğine dönen ve zamanla çekim gücünü ve elastikiyetini kaybeden ilişkide taraflardan her biri.
gereğinden fazla uzayan ilişki.
zaman kısıtlaması yanlıştır.
yenisi bulunamadığı için uzayan ilişki.
sonunun evlilik olmayacağına kesin gözü ile bakılan ilişki
duyunca bende "ara kablosu eklenmiş sevgili" fikri uyandırdı birden))))
evet bencede fazla uzatilmamali sevgili sözlü yada nisanli iseler bir an önce sonuclanmali diyenlerdenim bende
en fazla bir bucuk yil kalinsa yeterli![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
bir bini tanicaksin evlenmeden ama bu yalaca donmucek tabikide benim 1 yildir bir beraberligim var meselaa onu cok iyi tanidigimi dusunuyorum ama her gecen gun onun farkli yonunu ortaya cikariyorum demekki onu tanimak icin daha zaman var.. gulcenin dedigi gibi daha bucuk yailimz var.. anlamadigim 1 yili gecincemi uzatmali oluyo
ya anlicagimiz dillerden konusun altarnatif bilakis senn bazen oyle terimler kulaniyonki bu ne diyo ya diyom
![]()
afetim devranim hayir 5 yil sevgili dost hayati yasayanlar varya hani.. onlar icin bu konu
senin daha vaktin var bencede bekle hele dur![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
afeti devran
sıkma canını benim işimde bu tarz konular açmak zaten
fidemin dediği gibi evlencem diye beklemek ama bir türlü evlenenemek
uzatmalı sevgili zaman aşımına ugrayan sevgilidir bir ekleme daha yaptım
zaman aşımına uğramadıysa sorun yok)
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks