cok güzel yaziydi bi o kadarda anlamli tskler alternatif![]()
Hangimiz bilmeyiz elektronik cihazlar araciligiyla olusan asklari?
Ilk once onun yazilari hosunuza gider. Ardindan ilginizi ceker o sahis. Msn-adresini istersin. Tanisma amacli, sadece tanisma amacli.
“Biz sadece arkadasiz” dersiniz birbirinize? Karsindaki fotografini gosterir. Siz ondan hoslanirsiniz. Oda sizi merak eder ve sizi gormek ister. Sonra birbirinizin yuz ifadelerini gormediginiz icin, kolayca, flort icin gereken cesaret parcalarini teker teker toplamaya baslarsiniz.
Kaninizdaki adrenalin orani yukselir ve karsidakinin (ancak ekran basinda sarfedebildigi) guzel ve samimi sozler size ozel oldugunuz hissini verir. Flort ciddi anlamda hoslanmaya donusur ve karninizdaki kelebekler artar. Sonra kendinizi heyecaniniza yenik sayarsiniz ve buyrun size bir msn-sevgilisi.
Peki simdi nolacak?
Eee, artik sevgili oldunuz, bulusmaniz gerek
Malum, yoksa sevgiliniz oldugu nerden anlasilacak?
Tuuuuhhh… Sevgiliniz, sansliysaniz Hollandanin ( Turkiyenin ), sanssizsaniz dunyanin taaaa obur ucunda oturuyordur.
Simdi bu konuyu bide ailenize acmak var … Ufff …
Babaniz, sizin msn-askinizla evlenme planlari yaptiginizi duydugunda sizi kesin kitir kitir keser.
Ama siz onu cok seviyorsunuz ve asla birakmak istemiyorsunuz.
Onunla onca seyi paylastiginiz icin (koskocaman bir: ? ) onu unutamiyorsunuz.
Yoksa onunla hicbirsey paylasmadiginiz icin diger chat-arkadaslariniz’dan baska konusacak sozmu bulamiyorsunuz?
Eeeee,
Ben nasil olurda bir kizin huyunu suyunu bilmeden asik olurum? Ben nasil olurda bir kizin ekrani arkadasinda ne yaptigini bilmeden asik olurum? Siz benim icin bir cevap uretebilirmisiniz? Ben nasil olurda bir kizin boyuna, endamina, durusuna, yuruyusune dalmaksizin asik olurum? Ben nasil olurda bir kizin gozlerinin icine bakmadan asik olurum? Siz beni tatmin edecek bir cevap uretebilirmisiniz?
Evlendiniz ve cocuklariniz oldu. “One big happy family” konumunda bulunuyorsunuz. Cocuklariniz buyudu ve merakindan sordu: “Baba, annemle nasil tanistiniz?”. “Guzel bir sonbahar sabahiydi. Annen mektebe gidiyordu. Tam koseyi donunce carpistik. Ben onun kitaplarini toplamak icin comeldim ve o anda gozgoze geldik” mi diyeceksiniz? Yoksa “hergun annen gilin kapinin onunden geciyordum. Oda pencerede beni gozetliyordu” mu diyeceksiniz?
Hayir, “Annenle internetten tanistik” deyip yuzunuz kizaracak. Ama kiziniz internette baska oglanlarla chat yapiyor diye kiziyordunuz?
Yaziyi sanal alemde aski bulanlari elestirmek icin degil, cahiliye donemimi anlatmak için ekledim
---------------------------------------------------
Diğer Bazı Konuları
Kadının Aşkı Erkeğin Parası Kadardır
Dışlanmak sizce ne demek, DIŞLAMAK size neyi çağrıştırıyor?
Üç Erkek
Üçkağıtçı
Gözüne Girsin Aşk
İnternetten Tanıştığımız Birine Aşık Olabilir miyiz?
Saplantı
Evlisiniz Evli Birde Sevgiliniz Var ,İğrençmisiniz
Bütün Canlilar Üremek İcin, Yasiyorlar
Herkesin bir rüyası var
Şapkasız Yalanlar
İlişkide heyecan bittiyse yeniden eski haline getirmek mümkün mü
sevgiliniz için ölür müsünüz?
Uzatmalı sevgili ne demek
Bunun adı sanal ask!
Konu alternatif tarafından (05.06.09 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
cok güzel yaziydi bi o kadarda anlamli tskler alternatif![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
hakkaten çok güzel bir yazıydı paylaşmakta çok güzeldi saolasın
cok guzel bir yazi cok gercekciii.. emegine saglikk...
ama eklemeden edemicemm ben sanal alemde 6 senemi verdimm bir cok sitede radyoda yonetimlerde bulundum forumlarda vss.. o kadar dostum arkadasim oldu kizlardan daha iyi erkek arkadaslarim oldu onlarla iyi anlastimm.. kizlar cekemiyorlardii ama hic bir zaman erkek arladaslarimaa o gozle bakmadim hic sevebilcegimi dusunmedimm sanaldan ask olmaz diyenlerdendimm.. taki 1 yil oncesi onu taniyana kadar sadece bir mrb la baslayan sonra kavgayla devam eden itici sozlerle bir birini itenn uff igrenc herif dedigim adama asik oldumm.. ve bir yildirda beraberim ... ve onun gibisi ne sanalda ne realde karsima cikmadii ciksaydi belkide evleniridm simdiye kadar .. ha ben sevgilimin nekasina ne gozunee ne malina ne isne ne mevkisinee asik olmadim onu o oldugu icin sedim durust du mert ti sahipleniciydii hic bir zaman bana ozelde yazmadii sanaldayken halende yazmazz .. msn adresimi istemedii aylarcaaa genelde konustukkk ncelerii sonraa ben verdim msn adresimi itiraf edeyimm cunki birsey yollamam gerekiyoduusonra telefonlarr benim sevgilim ne bir erkege olsun ne bir kiza nade bana hic bir zaman ozelden yazmadii. yazmazda dicegini yuzune soyler genelde soylerrr.. bilmem anlatabildimmii.
yanlis olcaksa bu kisi realdede karsina cikarr .. ama sanaldaki asklar hepsi benim bilgiim gibide egil .. cok uc kagitclar dolandiricilar var evli kisiler bekarmis giib dolasiyorlarr..
cok arkadasim va realde sanalda internete tanistilar evlendilerr ve simdide cocuklari var vede cok mutlularr..
Cok guzel bi konu emegine saglik ...
Ben bu konuda yorumsuzum olabilirde olmayabilirde cok guzel birlikteligi olan larda var cok kotu seyler yasayanlarda var yalanlar uzerine kurulan asklar da var tabiki ...
Bunlar normal yasantimizda yokmu peki var , ben sadece Allah dogru kiisileri cikarsin ins karsimiza diyorum arkadas olarak ta bazi duygulari paylasicamiz insan olarak ta : )
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
paylasim icin tesekkürler
elzeme katiliyorum ben
cocugumuza internetten tanistik derken neden yüzün kizaracak ben onu anlamiyorum sanki okul önünde tanismak gezmek tozmak ayip degilmide internet ayip olucak yüz kizartacak bence yanlis düsünce
sanal alemde iyiside var kötüsüde iyi bir iliski icin yalansiz olursan neden olmasin kalbini temiz tutarsan dürüst olursan olur bal gibide oluyor zaten etrafimizda
burdaki yalanlar gercek hayattada var hergün her saniye herzaman... yalan her yerde var v
internet utanilacak bisey degildir bence kullanmasini bilene
Konu pessimiste tarafından (01.11.09 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
Eeeee,
Ben nasil olurda bir kizin huyunu suyunu bilmeden asik olurum? Ben nasil olurda bir kizin ekrani arkadasinda ne yaptigini bilmeden asik olurum? Siz benim icin bir cevap uretebilirmisiniz? Ben nasil olurda bir kizin boyuna, endamina, durusuna, yuruyusune dalmaksizin asik olurum? Ben nasil olurda bir kizin gozlerinin icine bakmadan asik olurum? Siz beni tatmin edecek bir cevap uretebilirmisiniz?
Evlendiniz ve cocuklariniz oldu. “One big happy family” konumunda bulunuyorsunuz. Cocuklariniz buyudu ve merakindan sordu: “Baba, annemle nasil tanistiniz?”. “Guzel bir sonbahar sabahiydi. Annen mektebe gidiyordu. Tam koseyi donunce carpistik. Ben onun kitaplarini toplamak icin comeldim ve o anda gozgoze geldik” mi diyeceksiniz? Yoksa “hergun annen gilin kapinin onunden geciyordum. Oda pencerede beni gozetliyordu” mu diyeceksiniz?
Hayir, “Annenle internetten tanistik” deyip yuzunuz kizaracak. Ama kiziniz internette baska oglanlarla chat yapiyor diye kiziyordunuz?
Yaziyi sanal alemde aski bulanlari elestirmek icin degil, cahiliye donemimi anlatmak için ekledim
Bunu yazan CAHIL, benim görü$üme göre!
Bu yaziyi yazan bir erkek, bu belli oluyor. Tek tarafli yorum yapmi$ ve has bir türk erkegi dü$ünceleri ve önyargili yazilmi$, arti kötü bir tecrübe edindikden sonra hirsla yazilmi$, öfkeli bir yorum ve en kötüsü, sanki chat yapan tüm kizlar iyi kizlar degildir.
" Ben nasil olurda bir kizin ekrani arkadasinda ne yaptigini bilmeden asik olurum?"
Peki, erkegin ekran arkasi ne yaptigini kiz biliyormu?
Utanc verici bir olay degildir asla, neden yüzüm kizarsinki? Iste bu dü$ünceleri ta$iyanlara ben cahil kalmi$ derim. Yeni cagimizda Net dünyasi var ve tani$malar oluyor. Kimi iyi sonuclanmaz, kimide cok iyi ve mutlulukla sonuclanir. Ki$ilere kalmi$ durumdur. Netden tani$mak bir vesile olmu$tur, nasil yolda yürürken oluyorsa veya otobüsde göz göze geliniyorsa, nasil bir arkada$imin vesilesi ile tani$iyorsam. Bakin birde görücü usulü evlilikler var, orda birbirlerini hic tanimazlar ve aileler karar verir bu iki gencin hayatina. Pekiyi o zaman bu sorulari neden sormuyorsun kendine...ve ailenin karari ile bir insanla hayatini payla$iyorsun? Neden bu altdaki sorulari o zaman sormuyorsun kendine? Belkide cok mutsuz olucaksin ve cocuklarina o zaman nasil cevap vereceksin. Mutsuz ve sevgisiz bir evlilikten olan cocuklar zaten pek mutlu cocuk olmayacagini düsünüyorum. Cocuklarima ne diyecegim pekiyi? Ailelerimiz görücü usulü evlendirdi, kaderimiz böyleymi$ evladim, diyemi cevap vereceksiniz?
Ben nasil olurda bir kizin huyunu suyunu bilmeden asik olurum? Ben nasil olurda bir kizin ekrani arkadasinda ne yaptigini bilmeden asik olurum? Siz benim icin bir cevap uretebilirmisiniz? Ben nasil olurda bir kizin boyuna, endamina, durusuna, yuruyusune dalmaksizin asik olurum? Ben nasil olurda bir kizin gozlerinin icine bakmadan asik olurum?
Bence, birakalim bu internet a$klarini negatif yorumlamaya. Yeni nesilde bu var ve kabullenelim. Herkes kendi tecrübesini ya$asin, ama kötü ama iyi. Herkes bir degil. Bakin burasida net--forum--ve burda ne güzel sohbet ediyoruz, fikirlerimizi tarti$iyoruz ve sonucta birbirimizi tanimiyoruz. Real gözgöze gelmi$ insanlar degiliz ve neleri tarti$iyoruz. Yeri geliyor msn adreslerimizide aliyoruz ve bir nebze daha samimi dostluklar kuruyoruz. Adim , adim ve belkide real kar$ila$iyoruz. Bunda bir kötülük göremiyorum ve cahillikde degildir. Realdeki tanidigim ki$iylede muhakkak evlilik olucaktir diye bir $artlanma yoktur. Sadece bir a$k macerasi kalabilir. Zaten netden tani$ip evlilige kadar ilerlettirdiysem, demekki tanidim ve sevdim. Evlilik yürümez ise eger, bu demek degildir ki, netden tanidim ve evliligim bitti. Ki$isel gecimsizliktir sadece.
Real arkada$larimin arasinda bile yillarca o insani tanidigim halde, kötü huylarini anca bazi olaylarda görebiliyorum. Kimiside 20 sene evli kalipta e$inin cirkin karakter tarafini görebiliyor. Bunlarda cahillik kategorisenimi giriyor?
Benden bu kadar güzel arkada$larim, karde$lerim.
Konu MeLDa tarafından (01.11.09 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks