Hayvanların kamuflesi hakkında bilgi içerdiği için müsadenle buraya aldım hocamDiğer konuyu da
Ayrıca teşekkürler
![]()
Çok iyi kamufle olmayı başaran hayvanlar; doğada kendilerini tehlikelerden korumak için genel benzerlik ve özel benzerlik adlı iki farklı yöntem kullanıyor.
Bu görüntülerin hepsinde birer hayvan var ancak ne oldukları tam olarak seçilemiyor. Çok iyi kamufle olmayı başaran hayvanlar; doğada kendilerini tehlikelerden korumak için genel benzerlik ve özel benzerlik adlı iki farklı yöntem kullanıyor.
Genel benzerlikle, hayvanlar yaşadıkları doğa ile renklerini karıştırarak, özel benzerlikle de yaşadıkları ortamdaki renklerin kombinasyonunu kullanarak görünmez hale geliyor. Dailymail'in haberine göre; işte buna iki güzel örnek...
Fotoğrafların birinde, ahtapot sahildeki kumlara karışmış, diğerinde kurbağa su mercimeklerinin arasına saklanmış.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Hayvanların kamuflesi hakkında bilgi içerdiği için müsadenle buraya aldım hocamDiğer konuyu da
Ayrıca teşekkürler
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
sorun değil canım bende tereddüt yaşamıştım buraya mı resimlere mi eklesem diye...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks