Amerika' da bir üniversitede bir hoca derse söyle baslamis. Düsünün ki bugün Dünyanin son günü. Yarin bu saatte her sey bitecek. Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardiniz? Tüm ögrencilerden bir çok degisik cevap gelmis:

Ibadet eder Tanridan Günahlarimi affetmesini dilerdim,Tüm sevdiklerimle vedalasirdim, Ailemle zamanimi geçirirdim, Anneme veya Babama giderdim, Arkadaslarimla Yarim saat eski günlerdeki gibi basket oynardim, Barbekü partisi yapardim, Sevgilimle son ana kadar sevisirdim, Tüm sevdigim yemekleri son bir defa yerdim.

Yatar uyurdum.Ormanda son defa dolasirdim, Günesin dogusunu ve batisini son defa seyrederdim.

Aksam Yıldızları seyrederdim. En sevdigim yemegi hazirlar tüm sevdiklerimi aksam yemege davet ederdim.

Piknik yapardım hayatta çok gitmek istedigim yere gider orda ölümü beklerdim, Jet uçagina binerdim, Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim vb...........

Hoca bütün hepsini Tahtaya yazmis. Sonra gülerek çocuklar bunlari yapmak için dünyanin son günü olmasi sart mi diye sormus.

Bugün Dünyanin son Günü

Siz ne yapardiniz?