emegine yuregine saglik ...
İNSANLAR VARDIR;
İnsanlar vardır;
üstü nilüferlerle kaplı , bulanık bir göl gibi ne kadar uğraşsanız görünmez dibi. Uzaktan görünüşü çekici,aldatıcı,içine daldığınızda ne kadar yanıltıcı, ne zaman ne geleceğini bilemezsiniz. Sokulmaktan korkarsınız , güvenemezsiniz.
İnsanlar vardır;
derin bir okyanus.İlk anda ürkütür, korkutur sizi.Derinliklerinde saklıdır gizi. Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız. Yanında kendinizi içi boş sanırsınız.
İnsanlar vardır;
coşkun bir akarsu.Yaklaşmaya gelmez, alır sürükler. Tutunacak yer göstermez beyaz köpükler. Ne zaman nerede bırakacağı belli olmaz. Bu tip insanla bir ömür dolmaz.
İnsanlar vardır;
sakin akanbir dere. İnsanı rahatlatır, huzur verir gönüllere.Yanında olmak başlı başına bir mutluluktur. Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk vardır.
İnsanlar vardır;
berrak, pırıl pırıl bir deniz.Boşa gitmez ne kadar güvenseniz.Dibini görürsünüz her şey meydanda. Korkmadan dalarsınız, sizi arar bir anda.İçi dışı birdir çekinme ondan. Her sözü içtendir, her davranışı candan…
İnsanlar vardır;
çeşit çeşit, tip tip.Her biri başka bir karaktere sahip.Görmeli, incelemeli, doğruyu bulmalı.
Her şeyden önemlisi insan , İNSAN olmalı…
Siz Hangisisiniz..????
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
emegine yuregine saglik ...
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
Tesekkür Ederim Canim Benim
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks