Dünya Bir Adadir..Bir Düsününüz..Suanda Birileri Geldi Sizin Gözünüzü Kapatti, Bagladi Kim Oldugunu Bilmiyorsunuz..Karanlikta ilerliyorsunuz Bir aracin icersinde Ama Nasil Bir Arac Oldugunu Bile Bilmiyorsunuz..V Yolculuk Bitiyor..Gözünüz Aciliyor..Bakiyorsunuzki Bir Adadasiniz..Sizden Baska insanlarda Var Bu Adada..Herkez Kendi halinde..Birde Liman Var Ordan Gemiye Biniyor bazilari..Simdi Siz Böyle Bir Durumla karsilassaniz N Yaparsiniz?Bir Takim Sorulara Cevapmi Ararsiniz Kafanizdaki Yoksa Öylece Dururmusunuz Oldugunuz Yerde..Bence Bir Cogumuz Hemen Sunlari Düsünür...
1-Beni Bu Adaya Kim Getirdi?
2-Beni Bu adaya Kim Gönderdi?
3-Benim Burada N isim Var?Ben Burada N Yapmaliyim Benden N isteniyor?
4-Aceba Bende O Gemiye Binecekmiyim?öyle Degilmi Böyle bir durumla karsilassaniz herhalde o Adada tatil Yapmayi Düsünmez Bu Sorularin Cevabini Arardiniz..
ALLAH c.c Razi Olsun Abla..iste Bu Dünya Bir Adadir..Hepimiz annemizden Dogduk..Gözümüz kapali..Geldik Bir Adaya..Bende Caminin Önünden gemiye Binecekmiyim..Biraz Büyüyüp akillaninca Bu Sorulari kendimize Sormaliyiz her Akilli insan Gibi..Aslinda Herkez Birseylerin Farkinda Ama Dünya Sevgisi Biran Önce Köseyi Dönme Sevdasi Bu farkinda Olani Unutturuyor..insan Kendi ile Basbasa kaldiginda Hatirliyor Bu Unutulani V Kendine Kiziyor..Tekrardan Dünya Telasi Basliyor...Garip Olan Hatirlayinca Birsey Yapamadik Diye Üzülmek..Sonrada Ayni Sekilde Devam Etmek..Ve Bu Unutulani hatirlamaya Korkmak..Paylasim icin Tesekkürler

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks