Yeni telefon almayi düsüniyorum ve senelerdir o2 kullanyorum. Sayfaya baktim ama kampanyayi göremedim! Ney mis su kampanya? Türkiye mi ucuza araniyor?
Yeni telefon almayi düsüniyorum ve senelerdir o2 kullanyorum. Sayfaya baktim ama kampanyayi göremedim! Ney mis su kampanya? Türkiye mi ucuza araniyor?
selam niluefer
evet, global friends yurtdısı tarifini secersen, türkiye'ye dakikası sadece 15 cente telefon edebilirsin. Sence 15 cent iyi mi yada daha uzuc tarifler varmi?
ben burda reklam havasi seziyorum
Ben vodafone kullaniyorum tr vodofonlari 500 dakika ücretsiz ariyabiliyorum![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
ben ay yildiz kolay kart kullaniyorum :P evden eve alice'nen telefon ediyorum cünkü benim icin ücretsizama global friends de hosuma gitti.
senin hangi vodafon kontratin var? ayda kac para ödüyon?
Merhaba Lavinya,
Vodafon kontratin pagali degil mi ? O2´da aylik ücreti yok, gördüm kadar. ve ceptelefonlar´da araniyormus. sendede öyle mi ?
@ cengiz18 baktim ama daha ucuzunu bulamadim. yani cepe!
All Inc. ayda sadece 50Euro ödüyorum.
Tum netzler kostenlos türkiye vodafonelerde dahil, internet sinirsiz.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
lavinya senin kontratin fena degilmis. ay yildiza ve global friends'e güzel bir alternativ. senin vodafon kontratin adi ne? yada bana internet sayfasini verebilirmisin?
Selam Lavinya,
kontratin fena degilmisPeki türk hatlarina kac paraya ariyorsun? Sayfasinda belli olmadi!
@ Lavinya
Bu ceptelefonlar icin degil. dogru mu? Tam anlayamadim bu evden aramak icin degil mi?
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks