AŞIK MAHSUNİ HACIBEKTAŞ'TA ANILDI
HACIBEKTAŞ (A.A) - Aşık Mahsuni Şerif, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde, Çilehane bölgesindeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.
RÖNTGEN FİLMLERİ SANAT ESERİ OLDU
BURSA (A.A) - Bursa'da özel bir hastanede radyoloji teknisyeni olarak Selda Çalışkan'ın, röntgen filmlerinden yaptığı 20 tablonun yer aldığı ''X-Rey'' adlı sergi açıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
AŞIK MAHSUNİ HACIBEKTAŞ'TA ANILDI
HACIBEKTAŞ (A.A) - Aşık Mahsuni Şerif, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde, Çilehane bölgesindeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
TÜRKÜ İLE YARIŞTILAR İTALYA'DA BİRİNCİ OLDULAR
İSTANBUL (A.A) - İtalya'da düzenlenen ''San Remo Uluslarası Eğitim Festivali''nde Türkiye'yi temsil eden Kenan Evren Anadolu Lisesi, müzik dalında birinci olarak ''Silver Dolphin'' ödülünü kazandı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
NURİ BİLGE CEYLAN'IN FİLMİNE GEÇER NOT
CANNES (A.A) - Fransız basınında yer alan haberlerde, Nuri Bilge Ceylan'ın 61. Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye için yarışan "Üç Maymun" adlı filmi hakkında genelde olumlu yorumlar yapıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
OLİMPOS'TA MÜZİK FESTİVALİ
KUMLUCA (A.A) - MTV Türkiye sponsorluğunda alternatif müzik gruplarına destek vermek amacıyla düzenlenen 1. Olimpos Müzik Festivali, Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Olimpos beldesinde başladı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
7. BEŞİKDÜZÜ KÜLTÜR SANAT VE DENİZ FESTİVALİ BAŞLADI
TRABZON (A.A) - Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen ''7. Kültür Sanat ve Deniz Festivali'' kortej yürüyüşüyle başladı. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği festival, 20 Mayısta sona erecek.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
MOSKOVA'DA EMRE ARACI KONSERİ
MOSKOVA (A.A) - Emre Aracı, Rusya'daki Türk Kültür Yılı etkinlikleri çerçevesinde başkent Moskova'da konser verdi. Sanatçı, klasik müzik hayranlarının doldurduğu salonda, Osmanlı sultanlarının Batı tarzındaki eserlerinden oluşturduğu ''Waltzes with Sultans'' eserlerini, Rusya'nın ''Musica Viva'' orkestrası ile birlikte seslendirdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
BAŞKENT'TE SEZEN AKSU RÜZGARI
ANKARA (A.A) - Sanatçı Sezen Aksu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin (ETÜ) bahar şenliği kapsamında konser verdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"SON BALO VALS VE ZEYBEK" FİLMİNİN İSTANBUL GALASI
İSTANBUL (A.A) - Senaryosunu gazeteci-yazar Ömer Lütfi Mete'nin yazdığı ve Sümer Ezgü'nün Atatürk'ü canlandırdığı ''Son Balo Vals ve Zeybek'' adlı 8 dakikalık kısa filmin İstanbul galası yapıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
SAMSUN DEVLET OPERA VE BALESİ AÇILDI
SAMSUN (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yeni kurulan Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin açılışını yaptı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks