GERCEKTENDE HABERDE SOYLEDIKLERI GIBI KORKU INSANA NELER YAPTIRIYO...
![]()
ABD'nin Misouri eyaletinde yapılan sürat teknesi yarışında meydana gelen kazada öyle bir fotoğraf çekildi ki, "korku insana neler yaptırıyor" dedirtti. Dailymail'in haberine göre; yarış esnasında şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen teknenin sürücüsü Joe Peroceshi, tekneden sağ kurtulmayı başardı.
Ancak ardından son hızla başka bir tekne geliyordu. Ve Peroceshi, var gücüyle ölümden kaçmaya çalışıyordu. İşte o anlarda çekilen fotoğraflar inanılmaz bir ana tanıklık ediyor. Peroceshi korkudan resmen suda yürüyor.
Ancak tüm çabasına rağmen teknenin kendisine çarpmasına engel olamadı. Fakat yine de bir mucize eseri kazadan sağ kurtuldu. Kalça kemiğinde kırıklar oluşan Peroceshi hastanede tedavi altına alındı.
![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
GERCEKTENDE HABERDE SOYLEDIKLERI GIBI KORKU INSANA NELER YAPTIRIYO...
![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Adam NasiL Basarmis onu Yaf :-)
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Bosuna yürümüs tekne kafaya koymus carpcak![]()
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
vavv cok ilginç ama dogru olan bisey var korku insana herseyi yaptirir
TESEKKURLER SUPERMODU'm
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
vay beea..bunu normal hayatta denesen ömrü billah olmaz..yapamazsin..korku insana neler yaptiriyor..tsk paylasimin icin
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Alfa senin icin yürüyebilir diyolarcok Hafifmissin
su yutmuyomus Seni dogrumu :-)
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
hahahahaha hakanNN koptumsssss supersinnn![]()
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks