GÜLTEN DAYIOĞLU ÇOCUK VE GENÇLİK EDEBİYATI VAKFI ÖDÜLLERİ
İSTANBUL (A.A) - Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfınca düzenlenen 2007 Çocuk Romanı Ödülleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katıldığı törenle sahiplerine verildi.
9. ULUSLARARASI KARADENİZ TİYATRO FESTİVALİ SONA ERDİ
TRABZON (A.A) - Trabzon Devlet Tiyatrosunca (TDT) düzenlenen ''9. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali'' sona erdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
GÜLTEN DAYIOĞLU ÇOCUK VE GENÇLİK EDEBİYATI VAKFI ÖDÜLLERİ
İSTANBUL (A.A) - Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfınca düzenlenen 2007 Çocuk Romanı Ödülleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katıldığı törenle sahiplerine verildi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
RUSLANA'DAN MOR VE ÖTESİ GRUBUNA TAM DESTEK
BELGRAD (A.A) - Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 22 Mayıs Perşembe günü yapılacak 53. Eurovision şarkı yarışması ikinci yarı finalinde Türkiye'yi "Deli" adlı parçayla temsil edecek olan Mor ve Ötesi grubu, 2004'te İstanbul'da yapılan yarışmanın şampiyonu Ukraynalı şarkıcı Ruslana'dan tam destek sözü aldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
SAKIP SABANCI SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
İSTANBUL (A.A) - Sabancı Vakfı tarafından Olimpiyat Oyunları, Paralimpik Olimpiyatları ve Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan sporculara verilen ''Sakıp Sabancı Spor Ödülleri'', sahiplerini buldu.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
İSTANBUL TURİZM FESTİVALİ BAŞLADI
İSTANBUL (A.A) - İstanbul Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hazırladığı ''İstanbul Turizm Festivali'' başladı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
''AKDENİZ SİNEMASI'' ALTIN KOZA'DA
ADANA (A.A) - Adana'da düzenlenen 15. Altın Koza Uluslararası Film Festivali'nin ''Akdeniz Sineması'' bölümünde, İsrail, Fransa, İtalya ve İspanya'dan, ödüllü 5 film yer alıyor.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
''KEDİCİ RESSAM''IN ESERLERİ BAŞKENT'TE
ANKARA (A.A) - ''Kedici Ressam'' olarak tanınan Sedef Yılmabaşar'ın kedi resimlerinden oluşan 13. kişisel sergisi Başkentli sanatseverlerle buluştu.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
SOYER: 19 MAYIS COŞKULU ŞEKİLDE KUTLANACAK
LEFKOŞA (A.A) - KKTC Başbakan Ferdi Sabit Soyer, ''19 Mayıs, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkulu bir şekilde Kuzey Kıbrıs'ta da kutlanılacağını'' belirterek, 19 Mayıs günü tüm öğrencilerin okullarına gitmesi çağrısında bulundu. Başbakan Soyer, demokratik mücadelenin başka bir hakkın gasp edilmemesi amacıyla yapılması gerektiğini hatırlatarak, eğitim hakkının kimsenin elinden alınamayacağını vurguladı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
NURİ BİLGE CEYLAN'IN FİLMİNE GEÇER NOT
CANNES (A.A) - Fransız basınında yer alan haberlerde, Nuri Bilge Ceylan'ın 61. Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye için yarışan "Üç Maymun" adlı filmi hakkında genelde olumlu yorumlar yapıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
TÜRKÜ İLE YARIŞTILAR İTALYA'DA BİRİNCİ OLDULAR
İSTANBUL (A.A) - İtalya'da düzenlenen ''San Remo Uluslarası Eğitim Festivali''nde Türkiye'yi temsil eden Kenan Evren Anadolu Lisesi, müzik dalında birinci olarak ''Silver Dolphin'' ödülünü kazandı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks