"1. ULUSLARARASI BAHAR FESTİVALİ" BAŞLADI
ANKARA (A.A) - Türkiye Sakatlar Konfederasyonu tarafından Özürlüler Haftası kapsamında düzenlenen ''1. Uluslararası Bahar Festivali'' başladı.
"FONOGRAFTAN RADYOYA" SERGİSİ
ANKARA (A.A) - Koleksiyoncular Derneği Başkan Yardımcısı Süleyman Durdağ'ın, ''Fonograftan Radyoya...'' adını verdiği ve 1877 yılından günümüze kadarki antika radyoların yer aldığı ''kişisel radyo koleksiyonu sergisi Başkent'te açıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
"1. ULUSLARARASI BAHAR FESTİVALİ" BAŞLADI
ANKARA (A.A) - Türkiye Sakatlar Konfederasyonu tarafından Özürlüler Haftası kapsamında düzenlenen ''1. Uluslararası Bahar Festivali'' başladı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"YILIN HEMŞİRESİ" ÖDÜLLERİ VERİLDİ
İSTANBUL (A.A) - İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamındaki ''Yılın Hemşiresi'' ödülleri, sahiplerine verildi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
61. CANNES FİLM FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR
PARİS (A.A) - 61. Uluslararası Cannes Film Festivali, yarın akşam Brezilyalı yönetmen Fernando Mereilles'in, Portekizli Nobel ödüllü yazar Jose Saramago'nun romanından esinlenilerek çevrilen ''Blindness'' adlı psikolojik korku filminin gösterimiyle açılıyor.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"İNSANLAR YAŞARKEN DE ANILMALIDIR" ÖDÜL TÖRENİ
İSTANBUL (A.A) - Türkiye Futbol Adamları Derneği'nin (TÜRFAD) geleneksel olarak düzenlediği ''İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır'' ödül töreni İstanbul'da yapıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
TEB'İN ECZACILIK AKADEMİSİ ÖDÜLLERİ, SAHİPLERİNİ BULDU
ANKARA (A.A) - Türkiye Eczacılar Birliğinin (TEB) Eczacılık Akademisi Ödülleri, bilimsel eczacılığın kuruluşunun yıl dönümü olan 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle düzenlenen resepsiyonda sahiplerini buldu.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"I. ULUSLARARASI İSTANBUL ŞİİR FESTİVALİ"
İSTANBUL (A.A) - ''I. Uluslararası İstanbul Şiir Festivali'', törenle açıldı. Arkeoloji Müzesi'ndeki törende açılış konuşmasını yapan Festival Onursal Başkanı Doğan Hızlan, Şairlerin İstanbul'da buluşmasının çok önemli olduğunu kaydeden Hızlan, İstanbul kadar, hakkında şiir yazılan şehir sayısının fazla olmadığına dikkati çekti.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
SANATÇI MUAZZEZ ERSOY KONSER VERDİ
BOLU (A.A) - İzzet Baysal'ı Anma ve Şükran Günleri kapsamında nostalji müziğin sevilen sanatçısı Muazzez Ersoy konser verdi. Kardelen meydanındaki konserde sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıyı yaklaşık 10 bin kişi dinledi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"5. DÜNYA SU FORUMU İSTANBUL 2009"
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER (A.A) - Dünyanın en büyük ve en önemli su zirvelerinden biri olan "5. Dünya Su Forumu İstanbul 2009", hazırlık sürecindeki en önemli etkinliklerinden birini Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonunda düzenlediği tanıtım ve hazırlık toplantısıyla yaptı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
BAYRAMPAŞA'DA "GENÇTİVAL" ETKİNLİĞİ
İSTANBUL (A.A) - Bayrampaşa Belediyesince, 17-29 Mayıs'ta ''Gençtival'' etkinliği düzenlenecek. Toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, ''Gençtival'' kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden 400 genci ilçelerinde misafir edeceklerini söyledi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks