HALEP'TE "GAZİANTEP KÜLTÜR GÜNLERİ"
HALEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Halep Belediyesinin ''Kardeş Şehir'' ilişkileri çerçevesinde düzenlediği ''Halep'te Gaziantep Kültür Günleri'' başladı.
"BAHAR ŞENLİĞİ VE ROMAN ATEŞİ FESTİVALİ"
İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ''Bahar Şenliği ve Roman Ateşi Festivali'' kapsamında dünyaca ünlü klarnet ustası Vassilis Saleas konser verdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
HALEP'TE "GAZİANTEP KÜLTÜR GÜNLERİ"
HALEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Halep Belediyesinin ''Kardeş Şehir'' ilişkileri çerçevesinde düzenlediği ''Halep'te Gaziantep Kültür Günleri'' başladı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
BAŞKENT'TE "HAYATIN MUCİZESİ SU" RESİM SERGİSİ
ANKARA (A.A) - Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonunca düzenlenen ''Hayatın Mucizesi Su'' karma resim sergisi açıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
AHMET ÖZHAN KONSER VERDİ
ESKİŞEHİR (A.A) - ''Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası'' etkinlikleri kapsamında, sanatçı Ahmet Özhan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi spor salonunda konser verdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
ADANA'DA DANS GÖSTERİSİ
ADANA (A.A) - Akbank'ın sponsorluğunda kurulan Zeynep Tanbay Dans Projesi (ZTDP) topluluğu, ''4 Ayak'' adlı dansını Adana'da sahneledi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
11. ULUSLARARASI AKDENİZ GENÇLİK ŞENLİĞİ
ANTALYA (A.A) - 11. Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği kapsamında Çıralı'daki Yanartaş Dağı'nda Türk ve Yunan öğrencilerin birlikte yaktığı ''Kültür Ateşi'', tekneyle Balıkçı Barınağı'na getirildi. Ateş, Balıkçı Barınağı'ndan Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'ne kadar milli atlet Ömer Arslan tarafından taşındı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks