36. İSTANBUL MÜZİK FESTİVALİ'NE DOĞRU
İSTANBUL (A.A) - 36. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali'ndeki konserlerin biletleri satışa sunuldu.
"SEVGİ BAYRAĞI" 8 MAYISTA YOLA ÇIKARILACAK
SAMSUN (A.A) - Türk gençliğinin Atatürk'e bağlılığının simgesi olan ''Sevgi Bayrağı'', Ankara'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri sırasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulmak üzere 8 Mayıs perşembe günü Samsun'dan törenle yola çıkarılacak.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
36. İSTANBUL MÜZİK FESTİVALİ'NE DOĞRU
İSTANBUL (A.A) - 36. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali'ndeki konserlerin biletleri satışa sunuldu.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
GALATA'DA MODA FESTİVALİ HAZIRLIĞI
İSTANBUL (A.A) - Moda Tasarımcıları Derneği ile Beyoğlu Belediyesinin düzenlediği ''Galatamoda Festivali'' 28 Mayısta başlayacak.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
İSTANBUL'DA "AIDA" RÜZGARI ESECEK
İSTANBUL (A.A) - İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sahneleyeceği, İtalyan opera bestecisi Giuseppe Verdi'nin başyapıtı ''Aida'' operasının prömiyeri 10 Mayısta Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılacak.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"PANGEA DAY" ETKİNLİĞİ
İSTANBUL (A.A) - Sinemanın ve görselliğin gücünü kullanarak farklı kültürlerden milyonlarca insanı bir araya getirmeyi amaçlayan ve 10 Mayısta Kahire, Dharamsala, Kudüs, Kigali, Londra, New York, Ramallah ve Rio de Janeiro'dan canlı bağlantı ile gerçekleşecek ''Pangea Day'' etkinliği, dünya ile aynı anda İstanbul'da da izlenebilecek.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
HOLLANDA'DA ÇOK KÜLTÜRLÜ FESTİVAL
ROTTERDAM (A.A) - Hollanda'nın Rotterdam kentinde, Türk kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen ve çok kültürlü bir özellik taşıyan ''sanat ve kültür festivali'' başladı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
ÇALIŞKAN, TARSUS'TA SERGİ AÇTI
MERSİN (A.A) - Hat sanatçısı Ethem Çalışkan, Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından bu yıl 14. düzenlenen ''Eshab-ı Kehf Hıdrellez'' etkinlikleri kapsamında sergi açtı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
TÜRK-JAPON VAKFI KÜLTÜR MERKEZİ
ANKARA (A.A) - Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi'nin açılışının 10. yıl dönümü, Piyanist Gülsin Onay'ın konseriyle kutlandı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks