Saka Gibi Birsey .. Iyi Ki O Adam Yerinde Ben Degildim Yoksa Oracikta Kalbten Giderdim...![]()
![]()
Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adam bir süre sonra 4 metrelik bir köpekbalığı tarafından takip edildiğini fark etti.
Takip edildiğini anlayarak küreklere tüm gücüyle asılan talihsiz adam kıyıya çok uzak bir noktada korkudan ne yapacağını şaşırdı. Ama korkulan olmadı. Köpekbalığı kanoya birkaç defa sürtündükten sonra uzaklaştı.
![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Saka Gibi Birsey .. Iyi Ki O Adam Yerinde Ben Degildim Yoksa Oracikta Kalbten Giderdim...![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Can o kadar tatli ki Fulya cim o racikta can havliyle insan kendine guc katip biran once kurtulma cabasina bakardin..iyiki birsey olmamis..Tam bi macera Paylasim icin cok tsk n@r_cim
saygiLar
Bismillah Ölüm ile Yasam ArasinDaki inCe Cizgi Bu isTe.. paYlasimin icin TskLer Nar..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
isinde "acemi"ymis sanirim :P ya da resimdeki adam zenci olsaydi yanmis eti sevmeyen bir kopek baligi ile karsi karsiya oldugumuzu soyleyebilirdimbelcikadan gelen kopek aklima geldi bi lpg firmasinin reklamindaki yabancilari mahallesinden kovuyor onlari gozetliyor ya bu kopek baligi da oyle bise yapmis sanirim
Ben birakin balik cinsinden köpegi sokakta normal kopegi gorunce tuylerimin sekli degisio![]()
paylasim icin tskler![]()
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks