İpek Tuzcuoğlu, gelen kapak tekliflerini geri çevirdiğine mutlu olduğunu söyledi.
İpek Tuzcuoğlu fotoğrafları
İpek Tuzcuoğlu, oyunculuğa başladığı yıllarda gelen kapak tekliflerini geri çevirdiğine mutlu olduğunu söyledi.
Ünlü oyuncu, "Halkın önüne o tarz pozlarla çıkmaktan hoşlanmıyorum. Bugüne kadar çekilmiş tek görüntüm, geçen yılki bikinili görüntümdür. Google'a girin, İpek Tuzcuoğlu yazın, direkt o bikinili fotoğraflar çıkıyor. Başka da bir şey yok" dedi.
"Kadının Gücü" adlı bir program yapmaya başlayan İpek Tuzcuoğlu, RTÜK’ün bazı kadın programlarını ayıklaması gerektiğini söyledi. Ünlü oyuncu, "Kadın programı dediğin kadınları, insanları sıkıntıya itmemeli, onları bilgilendirmeli. Kavga, gürültü, acı olmamalı" dedi.
Hep böyle sakin ve dingin misiniz?
- Bu benim durulmuş halim. Daha doğrusu paraşüt takmış halim. Önemli olan hayatı tada tada, dokuna dokuna yaşamak. Şu kısacık hayatta, sadece kendimle ilgilenmesini öğrendim. Başkalarının ne yaptığı umurumda bile değil. Kendi çiçeklerimle mutluyum, başkasının çiçeğini çalmak istemiyorum. Bu duygulardan arındırdım kendimi.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks