ALTIN PUSULA HALKLA İLİŞKİLER ÖDÜLLERİ
İSTANBUL (A.A) - Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen ''7. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri''ne layık görülen proje ve kuruluşlara ödülleri verildi.
16. HALK DANSLARI YARIŞMASI
İSTANBUL (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sabancı Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ''16. Halk Dansları Yarışması''nda dereceye girenlere ödülleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katıldığı törenle verildi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
ALTIN PUSULA HALKLA İLİŞKİLER ÖDÜLLERİ
İSTANBUL (A.A) - Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen ''7. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri''ne layık görülen proje ve kuruluşlara ödülleri verildi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"AFİFE TİYATRO ÖDÜLLERİ 2008", SAHİPLERİNİ BULDU
İSTANBUL (A.A) - ''Yapı Kredi Sigorta Afife Tiyatro Ödülleri 2008'', törenle sahiplerine verildi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
5 OCAK GAZETESİNİN "ONUR" ÖDÜLLERİ VERİLDİ
ADANA (A.A) - Adana'da, günlük olarak yayın yaşamını sürdüren 5 Ocak gazetesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen ''onur'' ödülleri verildi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
NEW YORK'TA TÜRK BELGESELLERİ GECESİ
NEW YORK (A.A) - ABD'nin New York kentinde Türk Belgeselleri Gecesi düzenlendi. ''DocuTurk'' adlı gecede iki genç Türk yönetmenin belgeselleri gösterildi. Yeni nesil belgesel yönetmenlerinden Çiğdem Akbay'ın Türkiye'deki hiphop kültürünü anlatan ''Hiphopistan'' isimli belgeseliyle, yönetmen Ertuğ Akbay'ın Hollywood'a aktör olmak için gelen Türklerin yaşamını anlatan ''Ya Tutarsa'' adlı belgeselinin gösterildiği geceye New Yorklu filmseverler büyük ilgi gösterdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
18. ULUSLARARASI ÇOCUK RESİMLERİ YARIŞMASI
GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep'in Şahinbey ilçe Belediye Başkanı Ömer Can, ''Biz çocuklarımızı ehil yetiştirmek için bugün bir şey yapmazsak, yarın onlardan bu ülke adına ne beklemeye hakkımız var'' dedi. Ulusal boyutta olan resim yarışmasını göreve geldikten sonra uluslararası boyuta taşıdıklarını bildiren Can, 2 yıldan bu yana 12-13 bin resmin katıldığı yarışmaya, bu yıl 8 ülkenin katıldığını bildirdi
BiZ 3 KiŞiYiZ;
TBMM'DE ULUSAL ÇOCUK BALOSU
ANKARA (A.A) - TBMM Başkanı Köksal Toptan, ilk kez düzenlenen ''Ulusal Çocuk Balosuna'' katıldı. Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesinden gelen Jiyan Güner ve Mardin'in Dargeçit İlçesinden gelen Hidayet Aktaş ile arkadaş ve öğretmenlerini kabul eden Toptan, daha sonra hep birlikte, Ulusal Çocuk Balosunun yapıldığı TBMM Tören Salonuna geçtiler. Baloda kısa bir konuşma yapan Toptan, çocuklara, ''Atatürk'ün size emanet ettiği çocuk bayramı hepinize kutlu olsun. Hepinizi çok seviyoruz'' diye seslendi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks