Abi herseye gulerimde bi bu adamin mizah espiri anlayisina gulemem![]()
..................
Konu VorteX tarafından (26.08.08 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzen
mizah yada espiri yapacaklarsa baska seyle ugrassinlar..Istiklal marsi bir milletin sani serefidir,onunla ugrasmak kimsenin haddine dusmemistir.dusemez...
Arkadasim paylasim guzel sey ama boyle bir paylasima ben karsiyim ki paylasim da demem buna yanlis anlama
Cem Yılmazin yaptigi Densizlikten baska birsey degil
Basta bu marsin yazilmasini saglayan bagimsiz Turkiye Cumhuriyetinin kurulmasini saglayan Mustafa Kemal ve onunla birlikte cephede cephe arkasinda daha dogrusu o sirada ulkenin dort bi tarafinda bagimsizlik mucadelesi veren ana baba baci kardes kim var ise onlarin kemikleri sızlar
"ALLAH bu vatana tekrar bir Istiklal Marsi daha yazdirmasin " sozunu soylemis Mehmet Akif
Her ne olursa olsun gunluk vea donemlik olaylari , bir ulkenin bagimsizlik sembolu olan milyonlarin kanlari ile yazilmis bir MARS uzerinde oynama yapilarak yerilmez ovulmez
Kalemin guclu ise bu doneme ait bir MARS olmasa bile bir siir yazarsin elestirirsin/oversin
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Şiirin Yazılmasını Takdir Ettiğimi Zaten Söylemedim.Tabiki Yanlış.Ama Forumda Paylaşılarak Bişeyler Öğrenilir.Şuanda Sizde Cem Yılmazın Bilinmedık bi Mizah üzerinde bilgi sahibi oldunuz.
sacma bencede baska biseyi örnek almaliydi istiklal marsini degil :S
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
BU Olay bence bir milleti meydana getiren üc önemli unsurun birisiyle dalga gecilmesidir..Bu üc unsur;topragi,milli marsi ve bayragidir..BUnlarin hepsi :önemlidir ama bizim bayragimizin ayri bir yeri va rdir cünkü? Onun icin kac milyon insan kendini feda etmistir..BU yaptigini bende begenmedim acikca..Bence cok kötü birileeri dava acmasi lazim bu mars dalga gecilsin diye yazilmadi bu marsta binlerce sehidin hakki var..
SaygiLar
Arkadaşlar ben kendimi suçlı gibi hissettim şimdiAltını çize çize Tekrar Söyluyorum Doğru bişey degıl.Taktir etmıyorum yada onaylamıyorum.Kendi YOrumumda Sizden farklı olmayacaktır.Bundan emin olabilirsiniz.Showmenlerin kendi meslegi bu dengesizlik, bundan para kazanıyorlar.umrundamı onların milli değerler.Bunu mahkemeye versen Fiyatlarını 2 ile çarparlar.Tv de isimleri gecmesı para demek onlar ıcın.kimlere para kazandırıyoruz dikkat edılmeli.
Konu acmakla marsimizi bu hale getirenLe kendini birmi tutuyorsun? anlam veremedim..Cunki sonucta sen forumca paylasmissin bizlerde goruslerimizi sunduk..Senin kendini suclu hissetmene gerek yok ..Sözlerimiz marsimizi bu hale getirenedir..icin rahat Olsun.yaNliz bildigim kadariyla istiklal marsimizi cem yilmaza ait Olmadigini duymustum...fakat bu siiri bu sekilde degisim yapan anonim tarafindan hazirlandigini duymustum,,Yeni birsey degiLki hem bu..Kanuni cezasini cekmeli her kim olursa Olsun..
saygiLar
Ben orta okul yillarinda iken bu ve bunun gibi siirleri cok gormustum ama tutup derslerde yanimda tasimadim okuyanlara dedim okuma sunu yapma adama hak veriyorsun demiyorum ama adamin yaptigini burada yazarak bisekilde o kisinin gene reklamini yapmis oluyorsun ister istemez
densizlik yapan cok memleketimde ama memleketimde densizligi yapanlara karsi cikanlara kac kisi destek oluyor
ben yillardir bu siirlerden goruyorum dedim ben elimden geldigince engellemeye kalktim peki baska kac kisi daha bu sekilde davrandi yillardir olan bir siiri foruma koymadim ornegin belki destek amacli degil sadece bilinsin diye koydun ama bazi seyler vardir ki bilindiginde daha cok etkili olur gizli kalmasi bilinmemesi gizli kalmasi unutulmasi daha guzel olur
Cem Yilmazin "ne oldugunu" icimizdeki herkes biliyor sen uzulme
Siyah&Beyaz arkadasimin dedigi gibi biz goruslerimizi yaziyoruz sana ceza kesmiyoruz gercek ceza kesilmesi gerekenleri yeriyoruz
tskler ..
Konu KoKoPtR tarafından (23.04.08 Saat 04:57 ) değiştirilmiştir.
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks