"ANADOLU'NUN KAYIP ŞARKILARI" BELGESELİ
İSTANBUL (A.A) - Besteci, şarkıcı, aranjör ve video klip yönetmeni Nezih Ünen'in ''Anadolu'nun Kayıp Şarkıları'' adlı belgeseli, 27. İstanbul Film Festivali kapsamında yarın izleyiciyle buluşacak.
KONYA'DA "TÜRKÇEMİZİN GÜCÜ" KONFERANSI
KONYA (A.A) - Türk Dil Kurumu (TDK) Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, ''Türk dilinin; tarihi, yaygınlığı, söz varlığı ve etkisi gibi birçok açıdan diğer dillere göre çok önde olduğunu'' söyledi. Toparlı, Türk Ocakları Derneği Konya Şubesi'nce Dernek Binası'nda düzenlenen ''Türkçemizin Gücü'' konferansına katıldı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
"ANADOLU'NUN KAYIP ŞARKILARI" BELGESELİ
İSTANBUL (A.A) - Besteci, şarkıcı, aranjör ve video klip yönetmeni Nezih Ünen'in ''Anadolu'nun Kayıp Şarkıları'' adlı belgeseli, 27. İstanbul Film Festivali kapsamında yarın izleyiciyle buluşacak.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
İSTANBUL MÜFTÜLÜĞÜ KOROSU, KONSER VERDİ
İSTANBUL (A.A) - İstanbul Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Erkekler Korosu, ''Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri kapsamında konser verdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
BAYBURT'TA CSO RÜZGARI
BAYBURT (A.A) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Bayburt'ta bugün verdiği iki konserde, tamamen dolu salonda coşkulu bir izleyici topuluğuyla buluştu. Şair Zihni Kültür Merkezi'ndeki konserde sanatseverlerin bir kısmı etkinliği ayakta takip etti.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
"AYDIN DOĞAN ÖDÜLÜ 2008" İSTANBUL (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu yıl heykel dalındaki Aydın Doğan Ödülü'nü kazanan heykeltıraş Seyhun Topuz'a ödülünü, düzenlenen törenle verdi.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA RESİM SERGİSİ
MERSİN (A.A) - Mersin'de 43 ressamın katılımıyla hazırlanan sergiden elde edilecek gelirin, lösemili çocukların tedavisi için harcanacak.Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Sergi Salonunda açılan resim sergisinde, kentteki 43 ressamın toplam 45 eseri yer aldı. Bir 1 hafta açık kalacak sergiden elde edilecek gelir, kentte tedavi gören lösemi hastası çocuklara bağışlanacak.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
AKIN: CUMHURBAŞKANIMIZI FUAR'A DAVET ETTİK
MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü 16 Temmuz 2008 tarihinde başlayacak Malatya Fuarı'na davet ettiklerini bildirdi. Cemal Akın, yaptığı yazılı açıklamada, dün aralarında vali, milletvekili ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin bulunduğu Malatya heyeti olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret ettiklerini hatırlattı.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks