bu nasil insanliktir bu nasil pisliktir anlamadim ya Kizi yasindaki kiza boyle yapilirmi insanda vicdan olur be Allah Belasini versin boylelerin. Boylelerinin İran usulu ile cezalandirilmasi gerekir aslinda.
12 yaşındaki kıza bir yıl tecevuz etti +18 KEÇİÖREN’de 12 yaşındaki kız çocuğuna bir yıldır tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan T.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.B., baldızının kızı olan C.G.’yi bir yıl önce sigara içerken yakaladı. Bunun üzerine C.G.’yi babasına şikayet etmekle tehdit eden T.B., küçük kıza bir yıl boyunca tecavüz etti. Kızlarının son zamanlardaki farklı davranışlarından şüphelenen aile ise tüm sıkıştırmalarına rağmen C.G.’nin ağzından laf alamadı. Anne G., tesadüfen eve erken geldiği bir gün T.B.’yi kızına tecavüz ederken suçüstü yakaladı. T.B. olay yerine çağrılan jandarma tarafından gözaltına alındı. C.G.’nin Adli Tıp’ta yapılan muayenesinde tecavüze uğradığı belirlendi. Olayın ardından psikolojik travma geçiren küçük kız tedavi altına alındı. Tutuklanan T.B.’nin RTÜK’te şoför olarak çalıştığı öğrenildi
bu nasil insanliktir bu nasil pisliktir anlamadim ya Kizi yasindaki kiza boyle yapilirmi insanda vicdan olur be Allah Belasini versin boylelerin. Boylelerinin İran usulu ile cezalandirilmasi gerekir aslinda.
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
Boyle kisilere insan demeye 1000 sahit ister niye tutukluyorlarsa oldurun gitsin...Vijdansizlar ne olcak...
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Bu pisligi yapan kadar cocugun aileside suclu bence, cocuklarimizi korkutmayi egitmek saniyoruz. Tskler paylasim icin
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
bu ne i$tir böyle..insanda hic utanma arlanma olmaz..bunun gibilerini affetmiycen..dar agacinda sallandircan..boyle insanlikmi olurmus..Allah korkusu denen bisey kalmamis..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks