Ben Rahatim bende Acik sonucTa![]()
Sonunda Google da mahkeme kararıyla kapandı.
Bir süredir etrafta dolaşan arama motoru Google'ın da Youtube gibi kapatılacağı söylentileri gerçek oldu.
Bugün en çok kullanılan servislerden olan Google Grupları'na Türkiye'den girmek isteyen ziyaretçiler "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. " süpriziyle karşılaştı.
Üyelerin " Google Groups " adresindeki gruplarda kendi aralarında mesajlaşabildikleri uygulamanıın engellenmesiyle,internetin devi Google Türkiye'de ilk kez yasaklanmış oldu.
İnternet kullanıcıları son zamanlarda artan yasaklamalardan usanmış durumda.İlgili yasa dışı içeriğin bulunduğu adresi engellemek varken,sansürcü zihniyetin uygulamaya erişimi komple yasaklamasına tepkiler gittikçe büyüyor.
Kim bilir,belki ilerki zamanlarda intertnet tarayıcımızı açıp Google 'ye girmek istediğimizde yeni bir süprizle karşılaşabiliriz
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Ben Rahatim bende Acik sonucTa![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Kmi bilir belki yarin obur gun internette yasak derler Belli mi olur![]()
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
Konu ile ilgili Google'ın yaptığı açıklama arkadaşlar;
Google yetkililerince yapılan açıklamada, google gruplarına (google.groups) erişimin engellenmesi kararının alınmasına neden olan dava konusunun incelendiği belirtildi.
Yazılı açıklamada, google.groups'a Türkiye'den erişimin, yapılan bir şikayet nedeniyle engellendiği hatırlatılarak, ''Kapatma kararının alınmasına neden olan dava konusunu inceliyoruz ve her zaman olduğu gibi Türk yetkilileriyle bu durumun en kısa sürede çözüme kavuşması için birlikte çalışmaya hazırız'' denildi.
Silivri 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 14 Mart 2008 ve 2008/15 numaralı kararı gereği siteye erişim engellenmiş, yasaklamanın Google'ın tüm alan adına değil, sadece ''http://groups.google.com'' subdomain'ine yapıldığı belirtilmişti.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Sikayet konusu neymis bilelim bari neyden dolayi kapandigini
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks