Ayakli Gazetem Benimmasallah
![]()
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasından sonra Adıyaman Gazeteciler Cemiyetinin çağrısı ile bir araya gelen Sivil Toplum Kurum ve Kuruluşları ortak basın bildirisine imza atarak kararı alanların bir kez daha düşünmesi gerektiğini belirtiler.
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasından sonra Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya’nın çağrısı ile bir araya gelen bir çok Sivil Toplum Kurum ve Kuruluşları, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasını sert bir dille kınayarak atanmanın asla kabul edilemeyeceğini belirttiler. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanacağının duyumunun alınmasından sonra Adıyaman Gazeteciler Cemiyetinin yapmış olduğu görüşme ve araştırmalar neticesinde, yakın bir tarihte AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma toplantısında partililere hitaben “bekleyin yakında size çok kaliteli bir Milli Eğitim Müdürü getireceğim” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili hemşerimiz Mir Mehmet Dengir Fırat’ın sözünden hemen sonra Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın Adana’ya alınacağının kesinleşmesi üzerine 4 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Adıyaman Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelerek Eğitim ve Adıyaman değerleri üzerinden kimsenin siyaset yapamayacağını belirten Adıyaman’daki Sivil Toplum Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, bu zaman kadar Eğitim ve Adıyaman değerleri üzerinde yapılan siyasetlere artık bundan sonra sivil toplum kurum ve kuruluşları olarak dur diyeceklerini belirttiler.
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Ayakli Gazetem Benimmasallah
![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks