Yahu gecen birine hava sicakligi 25 derece yazliklarla dolasiyom dedim ogun bugundur yagmur dinmedi))
Hem de yurdun genelinde! İşte 5 günlük hava tahminleri...
Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre yurt genelinde dün sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülen yağışların; güney ve batı kesimlerde etkili olması bekleniyor. Yapılan değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve batı kesimlerinde görülen yağışlar, kıyı Ege ile Marmara’nın güneybatısında etkili olacak.
Bugün yurdun iç ve batı kesimleri yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatinden itibaren; kıyı Ege, Marmara’nın güneyi, öğleden sonra İç Ege, Marmara’nın doğusu, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın çevreleri ile akşam saatleriyle birlikte Batı Akdeniz’de etkili olacağı tahmin ediliyor. Yarın Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yağışlı geçecek. Yağışların Doğu Karadeniz’de etkili olması bekleniyor.
Rüzgarın; güney, iç ve batı bölgelerde yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin edliyor. Hava sıcaklığı bugün batı kesimlerde, yarın kuzey, iç ve doğu bölgelerde yağışla birlikte azalacak. Yetkililer, güney ve batı kesimlerde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek; sel, su baskını, taşkın, yıldırım gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istiyor.
5 günlük hava tahmin raporu
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Yahu gecen birine hava sicakligi 25 derece yazliklarla dolasiyom dedim ogun bugundur yagmur dinmedi))
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks