Unutulmayan değerlerı unutmamalıyız ....
Cenab-ı Hakk mekanını cennet etsin insaallah...
Son İstiklal Savaşı gazisi 110 yaşındaki Yakup Satar, Eskişehir'de evinde hayatını kaybetti.
Hacı Seyit Mahallesi'ndeki evinde kızlarıyla yaşayan gazi Satar saat 22.50 sıralarında hayata gözlerini yumdu.
Şanlı Mücadele'nin son kahramanlarından Yakup Satar, 1898 yılında Kırım'da doğdu. Ailesiyle Eskişehir'e göç eden Satar, Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na katılmasıyla Basra Cephesi'nde savaştı. Sakarya Meydan Muharebesi'nde de düşmana karşı mücadele eden Satar, savaş sonunda Eskişehir'e döndü.
Uzun süre çiftçilik yapan Satar, eşini kaybetmesinin ardından kızları Zekiye Tali ve Bedriye Kalaş ile yaşıyordu. Satar'ın, 6 çocuğu, 50'ye yakın torunu bulunuyor.
Son 10 yıldır çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evinden dışarı çıkamayan Gazi Satar, geçen yıl dünyaya gelen bebeklerle torunlarının torunlarını görmüştü.
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Unutulmayan değerlerı unutmamalıyız ....
Cenab-ı Hakk mekanını cennet etsin insaallah...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Amin ßesgen degerleri unutmamak dilegimLe CatlaQQQ tsk,ler paylasim icin
SaygiLar
Allah rahmet eglesin, mekani cennet olsun
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Şuan Türkiye'nin Türkiye olmasina Vesile olan Bir Büyüğümüzü Bir Atamizi Kaybettik Türkiye'nin Başi Sağolsun ALLAH Taksitlatini Affetsin...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks